I fredags var vi på ortopedtekninska och skulle hämta Calvin skenor, vi hade en tid kl.08.00 och behövde inte vänta speciellt länge i väntrummet innan Benjamin kom och hämtade oss. Han kontrollerade Calvins fötter och gick sedan för att hämta skenorna.
När han kommer in säger han :
– Calvin, du hade ju beställt Spiderman mönster med det var slut så det blev camouflage mönster i stället, går det bra ?

Jag ser på Calvin att han blir jättebesviken, nej tänker jag, hur ska det här gå han har ju pratat om sina ”Spiderman skenor”
Lilla Calvin har nu sovit med skenorna två nätter, och peppar, peppar så går det än så länge bra, han klagar inte och läger sig snällt med fötterna fastspända i sina skenor.
Vi får väl se hur länge det går så här bra, träningen gick också jättebra i början, men nu är han ledsen i bland och säger ”- mamma måste jag hålla på med det här hela tiden, det är inte roligt” och jag förstår honom.
Jag måste komma på något bra som får honom att tycka det är roligt och inte en belastning, kanske ett belönings system på något sätt, ja det tålas att tänka på för man får lite ont i hjärtat när han är ledsen och ändå kämpar på.