Ja, den stormen, den stormen…
I dag är det söndagskväll och vi har sedan i torsdags inte haft någon ström, eller det är ju att ljuga för vi har faktiskt en fas som fungerar. På den fasen går utebelysningen till huset, kylskåpet och några eluttag i huset, Bingo !!! känns som om vi drog nitlotten för frysen fungerar inte, inte värmen, inte vattnet, och det är kolsvart i nästan hela huset. Stallet är bäcksvart och ska man mocka får man använda pannlampa.
I lördags morse tänkte jag göra ett försök att få upp termometern som då stod på 12 grader, jag började elda i vedspisen i köket klockan 06.30 på morgonen och vid 10.30-tiden hade temperaturen stigit med en grad, så det kändes lite tröstlös.

I går kväll gav vi upp och flyttade in på hotell hos mamma och pappa, hade det bara varit jag och Simon så hade det ju kanske varit lite lättare, när man inte kan laga mat, inte duscha, inte använda toaletten och får dessutom gå runt med mössa, raggsockar, och tjocka kläder inomhus så blir det lite bökigt minst sagt.

Idag var jag hemma och hämtade kläder till barnen, mig och Simon då var det sköna 8 grader hemma, så vi stannar hemma hos mamma och pappa tills strömmen har kommit tillbaka, och när gör den det då, kan man undra ??
Enligt Fortum, kanske den, om vi har tur är tillbaka i morgon måndag efter kl.22.00
Eftersom vårt brott bara rör vår fastighet, ligger vi längst ner på priolistan, så vi får snällt vänta till sist.

Längtar till strömmen och framför allt värmen är tillbaka.
Vi har dessutom lite ved att såga upp, fem björkar och ett träd till av okänt slag har vällt.