Ligger fortfarande i sängen och drar mig för att gå upp, Alicia sitter i soffan och tittar på barnkanalen, Simon och Calvin är i Sälen med mamma och pappa så det är ganska lugnt. Jag önskade att vi också var i Sälen, men jag fick inte riktigt ihop det. Förra helgen försvann ju eftersom vi inte hade någon ström, så jag ligger rejält efter i all Julplanering, har julklapparna kvar och mycket mycket annat. Dessutom måste jag jobba, har med mig 11 kataloger hem som ska korrekturläsas och det tar nog närmare 8 timmar och detta måste vara klart på måndag morgon, då det kommer fler blåkopior från tryckeriet som ska läsas.
Veckan på jobbet har varit väldigt intensiv, jag har varit ute på fotograferingar och filminspelningar och intervjuat personer, jag fick jobba på min lediga dag i onsdags och det blir jobb i helgen dessutom blir det även jobb på onsdag, så jag känner mig rätt sliten och trött, men det är jag nog inte ensam om och det ska bli skönt med en lång julledighet.

I går var det ju Luciafirande på dagis, kl.07.15 var vi på plats och halv åtta kom det lilla Luciatåget sjungandes, så sött. Sedan bjöds det på lussekatter som barnen hade bakat och pepparkakor allt utomhus givetvis eftersom det är ett I ur och skur dagis.

Idag hoppas jag att hinna klart med katalogerna och fixa stallet, och sedan har jag lovat Alicia att hon och jag ska gå på Jul på Liseberg. Hon är så söt när jag berättade om Liseberg sa hon ”- Mamma du och jag är tjejor, då går bara du och jag på Liseberg”

I morgon blir det mer jobb och jag ska försöka att sätta in granen i växthuset, medan granen in till huset får vänta till nästa helg enligt tradition ; ). blir det tid över blir det också lite pepparkakasbak och så måste jag sätta i hop pepparkakshuset som ligger här klart i delar, mamma bakar alltid pepparkakashus till oss och så får vi sätta i hop och dekorera det själva.

Nej, dags att ta tag i katalogerna så jag blir klar någon gång……

Ha en trevlig helg
Kram Tess