Det spelar ingen roll hur mycket regnet öser ner och hur kallt det än är, har man lovat att åka till Liseberg så har man.

Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig och sova lite efter stallet och katalog läsningen när man har ätit lunch och så sådär lite mätt och go och soffan lockar då känns det inte så roligt att ge sig ut i regnet och inte in till Göteborg.

Men så fick det bli, jag och Alicia klädde på oss underställ, fleece tröjor och regnkläder och satte oss i bilen, på vägen in spöregnade det hela vägen, på Lisebergs parkering fanns inte skymten av en ledig parkeringsplats, men efter en 15 minuters snurrande hittade vi en längst bort. På Liseberg var det massor av människor och vi fick stå i kö en stund innan vi kom in.
Väl inne i parken började vi med, flygande elefanterna och Sagoslottet, vi åt en våffla med sylt och grädde, körde Farfars Bilar, åkte kaffekopparna två gånger, sedan blev det flygplan och någon liten skumpande karusell två gånger var och sedan avslutade vi med en liten bergbana och den åkte vi fyra gånger, på vägen ut blev det korv med bröd och sedan lite lördags godis.
Efter nästan fyra timmar på Liseberg var det skönt att åka hem, ge hästarna lite kvällsmat och nu har vi hoppat i pyjamasen, borstat tänderna och gått och lagt oss, ja jag vet man kan inte gå och lägga sig kl.20.56 på en lördags kväll, men jooo jag kan det utan problem. Är sååååå trött i morgon ska jag upp tidigt och fortsätta läsa kataloger, jag har ju 6 stycken kvar x 45 min.

I morgon kommer ju Calvin och Simon hem från Sälen också, längtar lite efter dom även om dom bara har varit borta sedan i fredags. Sedan är det ju lite mysigt med tjejmys också, bara jag och Alicia.

Ha en skön lördagskväll !
Kram, Kram
Tess