Vet inte om Simon är så glad på mig just nu, det kanske har lagt sig, men jag fick för mig att vi skulle möblera om lite i huset i helgen. Lite och lite, ganska mycket.
Alicias rum skulle få bli nytt gästrum, vårt sovrum fick bli Alicias nya rum och vi flyttade ner vårt sovrum till gästrummet. Ja ni hör ju, snälla mamma och pappa kom vid 09-tiden och hjälpte till att bära och flytta, skruva ner och skruva upp och vid 14-tiden var det mest på plats även om det såg ut som ett bombnedslag i hela huset.

Tanken är att gästrummet där uppe ska bli bebisens nya rum när han/hon tittar ut eller snarare efter ett litet tag. Vet inte om det är så smart att ha alla barnen på en våning och vi på en annan men jag tror det blir bra tillslut. Slippa leksaker i hela huset och så kan dom leka med kompisar och husera fritt på övervåningen. Nackdelen är kanske att man får springa upp när dom ropar och vaknar på nätterna, men än så länge (två nätter) så kommer Calvin ner när han vill något och Alicia hon vaknar ju aldrig på nätterna, tror att hon kanske har kommit in till oss tre gånger i hela sitt lilla liv, så än så länge ser det bra ut.
Jag har dock svårt att sova på bottenvåningen eftersom jag är så mörkrädd, jag ser ju ut genom ytterdörren från min säng och sedan får jag för mig att någon ska stå och kika in genom fönstret, varför skulle någon vill stå och kika på mig genom fönstret när jag sover, ja det verkar ju dumt, men det är så jag tänker…

Det bäst med att ha flytta ner är att jag äntligen har fått användning för min sängavel jag köpte för tre år sedan, den fick inte plats under snetaket där uppe, men nu så.
Fick ett jättefint vitt överkast i spetts av mamma i går som hon har köpt i USA för många år sedan så det ska också bytas ut mot det blåblommiga så tror jag att jag är ganska nöjd.

Till och med ”Lilla Anna” är nöjd hon höll mig sällskap i sängen i går.

// Tess