Lediga onsdagen var igår och då spenderade jag delar av den dagen att försöka baka maränger till Alicias kalas, det var ganska roligt och jag är väldigt nöjd med resultatet, eller vad tycker ni ?
Det jobbiga var att dom skulle stå 60-120 min i ugnen för att stelna men då han jag ju städa lite under tiden, det blev dessutom bakat ett gäng kladdkakemuffins som Calvin absolut ville baka, dom blev jättegoda och uppätna nästa allihop ; )

I övrigt vad det lite stalljobb på schemat, men det är det ju varje dag och sedan i väg på dans med Alicia, huuu jag hade hoppats på att hon inte skulle tycka det var roligt, men så var inte fallet så det är bara att åka dit och svänga sina lurviga.

Idag har jag äntligen fått hämtat ut mitt recept på Apoteket, tabletterna Lergigan, som förhoppningsvis ska få bukt med mitt illamående. Dessvärre blir man väldigt trött av dessa och ska undvika att köra bil, men heller trött än illamående. Har stoppat i mig en nu på morgonen, ännu har inget hänt men jag håller tummarna.

I kväll ska jag och Simon gå ut och äta, ska bli jättemysigt bara vi två, vi firar Alla Hjärtans Dag en dag i förväg, I morgon kommer Simons pappa på besök så det kändes dumt att åka bort när han kommer och hälsar på, så det får bli i dag i stället.

Ha en fortsatt härlig dag och var rädda om varandra
Kram Tess