Fredagar är dom bästa, tror jag sagt det många gånger förut. Alla fredagar är härliga på något sätt, eller hur?
Idag är jag extra glad att det är fredag, en intensiv vecka är snart slut och det blir tid för lite vila.

Simon har ju legat hemma i influensan sedan i söndag och han är fortfarande dålig, stackarn. Hoppas att inte jag blir sjuk, men peppar, peppar jag brukar klara mig.
Jag mår bra efter fostervattenprovet och det verkar som om det har gått bra.

Hemma ser det ut som ett kaos fortfarande, vi har inte riktigt kommit i ordning efter allt omflyttande och jag har fortfarande några projekt att avsluta. På detta har vi dessutom startat ett nytt projekt som om det inte var nog, vi har röjt ut hela källaren/tvättstugan för att måla och ska lägga klinker på golvet. Vi har ju en lista hemma i köksskåpet som heter ”Projekt att göra om vi får bo kvar” och den betar vi sakta men säkert av och nu har turen kommit till vår ganska eller väldigt sunkiga tvättstuga. Min dröm är ju att den ska se ut så här :
Men nu ser det ut så här:
Ja , fortsättning följer i detta lilla projekt….. Just nu samlas det på massa tvätt i tvättkorgarna då det inte går att använda tvättmaskinerna, tur att mamma och pappa kommer hem från Sälen på söndag, kanske kan man få hyra in sig med tvätten på Skalegårdsvägen ; )

I går blev det en sen kväll i ridhuset med Atlanta, var inte hemma förrän strax efter 23-tiden, men det var roligt, lilla Atlanta skötte sig bra, hon är lite pigg och glad med löser alla uppgifter som Ulle ger henne exemplariskt. På söndag är det Tävlingsdags i Kungsbacka 1 m och 1,05 är klasserna hon ska få hoppa då.

Idag ska Anticimex sanera på dagis vilket innebär att efter k.13.00 befinner sig alla utomhus, så jag ska försöka gå lite tidigare så det underlättar lite, kan inte vara lätt med 17 barn utomhus utan toalett och möjlighet till att gå in. Det som ska saneras är myror som flyttat in.

Ha en trevlig helg !
Kram Tess