Det blev en lååååång söndag i går, åkte hemifrån med Atlanta kl.08.30 och var inte hemma förrän 19-tiden igen. Atlanta var en riktigt liten piggelin och var nästintill tokig på framhoppning. På banan skötte hon sig bra och var nolla i första klassen och hade ett litet nedslag i den sista klassen. Så det blev klart godkänt för hennes del. Så mycket mer än det hans inte med på söndagen som ni säkert förstår, när jag var inne i från stallet igen, hade barnen redan lagt sig och sov sött i sina sängar.

I dag har det varit fullt ös på jobbet i vanlig ordning, man hinner inte med så mycket på vardagarna mer än att jobba, laga mat, se till att barnen kommer i säng och sedan mocka, rida och det vanliga stalljobbet. Just nu märker jag dessutom att det är en del saker som får stryka på foten eftersom jag är tröttare än vanligt och dessutom mår ganska illa hela tiden. Barnens rum brukar vara städade och i ordning när dom går och lägger sig dvs. alla saker och kläder på sin plats, diskmaskinen är tömd det är städat i köket, Hästarna har fått kvällsmat och det är sopat ordentligt i stallet, jag har förberett inför morgondagen och allt är i sin ordning, då kan jag gå och lägga mig med gott samvete och sova gott.

Men nu är det mest rörigt i hela huset, jag hoppar i bland över att sopa i stallet, det är ju ändå så att den första som skräpar ner i stallet på morgonen igen är ju jag själv så vem sopar jag för egentligen ??? Men har man jobbat som stallskötare så är det så det är, man lämnar alltid allt på topp, ALLTID ! Idag konstaterade jag att opps det ligger massa saker överallt, men jag orkar verkligen inte, så det fick vara och JA, det är lite jobbigt men jag ser det som att det är bara för en lite tid så då får det vara ok och det är ju ingen som dör för att det ligger några leksaker på Alicias golv under natten.

Idag kom brevet på posten från labbet som hade analyserat provet från fostervattnet och allt var normalt och det var givetvis skönt, men vad är det i magen då ??? jag vad tror ni?
En liten kille, eller en liten tjej ?

I morgon ska jag med barnen till BVC Alicia ska vägas, mätas och Calvin ska vägas, mätas och vaccineras (det sistnämnda vet han inte ännu) ussh jag tycker det är lite jobbigt nu är han så stor att han förstår ju att den där sprutan kommer att göra ont, hoppas att det kommer att gå bra.
På Onsdag är det Boll & Lek och Dans på schemat dessutom kommer en gammal arbetskamrat hem och fikar med sina barn, det ska bli jättemysigt då det var ett tag sedan vi sågs.

Till helgen är det dags för Scandinavium och Gothenburg Horse Show och efter det r det dags att packa och åka till Sälen en vecka med barnen och Familjen Lorentsson/Karlsson.

Nu ska jag hoppa i säng, även om det ligger leksaker på golvet och det inte är kliniskt sopat i stallet. ; )

Kram Tess