Idag är det dags att inta Scandinavium och Gothenburg Horse Show. Ska bli jättekul det är verkligen årets höjdpunkt. Så efter jobbet ska jag möta upp ett härligt gäng, äta lite mat titta på fina hästar, strosa runt på mässan och när tävlingarna vid 23-tiden i kväll är slut har vi bokat bord på Incontro där det blir räkmacka och vin (fast inte till mig, jag får hållas mig till vatten). I morgon ska det packas och tvättas, då vi på söndag kväll efter tävlingarna åker till Sälen hela familjen. En vecka med skidor på fötterna och massa snö ska bli mysigt även om mina termobrallor är väl tajta nu ; )

Projektet i tvättstugan går framåt, jag var i går på Ikea på lunchen för att inhandla en diskho som ska sitta i min nya bänk, vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag förstod att kollit jag fått på min vagn på varuutlämningen vägde närmare 80 kilo och det ska jag få in i bilen själv. Det blev ju inte bättre när jag kom ut till parkeringen och inser att jag har parkerat framför dom stora fönstren till Ikeas restaurang som vid lunchtid var knöfull. Det var nog många som fick sig ett gott skratt under tiden som jag på alla sätt försökte rubba paketet på vagnen för att lyfta in det i bagageluckan. Vagnen rullade i väg, jag höll på att tappa det säkert tre gånger, men tillslut lyckade jag rubba det och få upp det på högkant för att sedan fösa in det i bagageluckan…. pust. Det var nog inte ett smart drag att inte be om hjälp, för jag fick jäkligt ont i magen efteråt och blev nästa lite rädd, stackars ungen i magen.

Det dök upp ett återbud på Onsalas träningar för Lisen Bratt-Fredricsson häromdagen, så lilla Atlanta fick vara med och hoppa, hon var jätteduktig och skötte sig bra. Hon är ju väldigt pigg och älskar ju att hoppa så det blir lite väl ”bra” i bland. Ulle fick lite tips på att lägga en volt i hörnet innan hindret för att stilla henne lite , hon blir liksom tokig när hon får syn på hindret, så då blev det mycket bättre. Eftersom hon nyss är fyllda 5 så har ju kraven inte varit så stora, men nu får det bli lite ändring på det, även om man nog får låta henne bestämma lite i bland så hon i blir arg, för det blir hon i bland, det är en bestämd lite dam det där.

Ha en skön helg
Kram Tess