Hej mitt Vinterland, nu är vi här….igen. Vi beslöt oss att åka direkt efter Gothenburg Horse Show i söndagskväll, så allt var packat och klart när jag kom hem vid 18-tiden. Bara hoppa in i en ny bil och dra.
Barnen hämtade vi upp i Kungälv eftersom dom åkte med farmor hem på lördagskvällen. Dom stod klara med pyjamas på och var mätta och glada, så in med barnen och mot Sälen. Det gick bra upp nästan ingen trafik alls, ett helt gäng med bussar mötte vi som förmodligen fraktade personers som åkt Vasaloppet hemåt och några Älgar och en räv dök upp på vägen, som tur var gick det långsamt det sista 20 milen då det snöat ordentligt och ingen hade plogat. Vid 1-tiden var vi framme och eftersom ingen heller hade skottat backen upp till huset tog fyra försök innan vi kom upp.

Barnen somnade i Uddevalla och vaknade inte ens när vi bar in dom i sängarna så man får nog räkna detta till en av dom smidigaste resorna hit någonsin förutom väglaget vill säga.

I går tog vi det väldigt lugnt, jag jobbade förmiddagen här hemma i stugan, barnen var ute och åkte pulka och busade i snön och när det var dags för lunch tog vi på skidkläder och åkte ner till Lindvallen. Där åt vi lunch och sedan var det dags att hoppa på skidorna.
Calvin som åkte så bra förra året behövde några åka innan han kom in i det igen, sedan trillade han i knappliften och blev nog lite rädd, men det vara bara på det igen och sedan gick det bra. Det var nog bara bra, för han var lite väl kaxig ; )

Alicia och jag åkte lite på bandet, det är inte helt lätt att springa efter henne när man inte kan böja sig ner och mår illa, så jag bestämde mig för att se om det fanns någon tid hos en skidlärare som kunde hjälpa henne, inget speciellt smart drag, då hon tröttnade ganska fort, sedan var väl läraren lite tafatt också. Hon är ju bestämd den där damen så man får nog vara lite bestämd ; ) jajaj, det blev åkt en halvtimme och hon fick åka tre åk i knappliften, hon trillade alla tre, så jag tror att hon tyckte det var lite läskigt, men man kan inte lära sig om man inte försöker. När hon kommer på att man inte ska sitta på knappen kommer det säkert att gå bättre.

Vi åkte hem och lagade middag och sedan blev det en kväll i soffan ; )

Nu har vi ätit frukost och ska hoppa i skidkläderna och bege oss bort till backen, när barnen tröttnat får vi se vad vi hittar på kanske blir det en tur på snöskotern eller kanske bad på Experium. I Kväll kommer familjen Lorentsson/Karlsson upp så då blir det fullt ös, barnen längtar efter sina kompisar Mickan & Bella ; )

Ha en skön dag
Kram Tessan