Ja, jag ligger fortfarande i sängen tro det eller ej. Jag var uppe på akuten i lördags och fick tillslut hostmedicin Cocilliana och sedan en nässpray med kortison för bihåleinflammationen, om det känns bättre ? nja inte så mycket, jag önskar att jag vaknar på morgonen och känner att nu är det i allafall på väg åt rätt håll, men det verkar segt det här. Jag tänker att man känner sig sig säkert bättre om man kommer upp och får duscha ta på sig lite kläder komma ut och röra på sig, men det funkade inte i går i allafall. Jag körde hästen till Billdal där hon skulle hoppa, men det var nog inte så bra. Jag var helt slut och har legat i sängen sedan dess. Dumt gjort !!!

Simon kom hem från Sälen i går eftermiddag, ett kärt återseende, skönt att han är hemma igen. Min mamma fyllde ju år i lördags och hade födelsedagskalas i går med det blev inget för mig, Calvin och Alicia som varit hos moster Charlotta och morbror Ola under söndagen åkte med på kalaset och kom hemlevererade med Chalotta när kalaset var slut. Tack snälla för hjälpen med barnen.

Just nu sitter barnen och kikar på film, vet inte hur jag ska aktivera dom små vildarna i från sängen, man känner sig liksom som en dålig mamma när man knappt orkar ge dom mat. Men dom överlever nog.

I övrigt vet jag inte vad som händer i veckan, jag har inte planerat så mycket med tanke på att jag inte är helt kry. Till helgen är det i allafall tomt i kalendern.

Nästa helg ska jag åka till Stockholm och titta på Jonas Gardell med Marion, det ska bli jättekul. och sedan den 5 april ska vi på bröllop, hjälp jag måste hitta något att ta på mig.
Magen putar ju ut ganska mycket nu så det blir väl inte så lätt att hitta något snyggt.
Jag förstår inte riktigt det där med mammakläder, bara för att man är gravid, så måste man klä sig i randigt, eller så ska det stå ”BEBIS” på magen, färgskalan på alla mammakläder är bruna och svarta eller marinblå randiga, VARFÖR ? Man känner sig ju inte så jäkla snygg och sexig i vilket fall så varför kan man inte göra lite fina mammakläder ??? lite fina tunikor i vår färger, klänningar, kjolar osv. Nej fybubblan jag blir deprimerad när jag går och kikar på kläder på mammaavdelningarna.
Sedan finns det säker på nätet att beställa några fina kreationer som kostar multum, men dom har jag nog missat i så fall.

// Tess