Hejsan, på bättringsvägen ? ja faktiskt men det går sakta förbaskat sakta, jag vill ju bara vakna och vara frisk. I går var första dagen som jag kände mig något bättre och kunde vara uppe nästan hela förmiddagen, dessvärre tog det stop efter lunch och det blev åter vila på sängen. I dag trodde jag att det skulle kännas såååå mycket bättre än i går, men icke det är ”same, same”.

Idag har jag varit på Ultraljud och fått se ”Lilla Fröken Törnell” MVC i Kungsbacka har fått en ny maskin och jag fick vara försökskanin och barnmorskorna fick lära sig maskinen under en timme, det var jätte intressant. Lilla Fröken Törnell är nu 20 veckor gammal och hon vägde 270g, hon sparkade hej vilt och sög på tummen nästan hela tiden. Man kunde med det nya ultraljudet se med hjälp av röd och blå färg hur blodet pumpades in och ut i det lilla hjärtat, och att skilje väggarna mellan kammarna inte ”läckte” sedan fick jag se henne i 3D. – Åhhhh vad söt, tyckte barnmorskorna, men jag kan verkligen inte hålla med, hon såg ut som en liten alien, jag fick med mig 8 små kort hem, men jag tycker att dom fyra som ser ut som vanliga Ultraljuds kort är finast.

Här är hon, med tummen i mun och benen i kors ; )

I Morgon kommer farmor Maj och hälsar på, det är alltid lika trevligt. Hon röjer runt och lagar mat och tvättar och stryker och hjälper till på alla sätt. Barnen tycker det är jätteroligt när hon kommer och i morgon har dom bestämt att dom ska baka, vi får väl se om hon tycker det blir bra. Själv ska jag bara ta det lugnt hela helgen och kurera mig så jag ÄNTLIGEN kan gå till jobbet på måndag.

I förrgår körde Liselotte sin travhäst ”Zacke” med mulen först över mållinjen, vilket innebar att jag som satsat 50:- på vinnare och 50:- på plats, vann 83 gånger pengarna, det tackar vi för och GRATTIS LISELOTTE ! 4600:- härliga slantar in på kontot var ju inte fel.

Nu ska jag hoppa i säng och sova.
Ha en skön kväll
Kram Tess