Ja vist är det skönt när solen skiner och man är ledig, det är ju dessvärre ingen värme ute, men bara solen skiner är jag glad.

Idag står en hel del på schemat, Jag ska ut och släppa ut alla hästar och göra klart i stallet och sedan börjar jakten på en klänning till bröllopet på lördag, sedan är det dans för Alicias del och boll & lek för Calvin, vid 19-snåret ska jag vara med Atlanta i ridhuset hos Samuelssons där Ulle ska hoppa lite inför söndagens tävling i Allingsås. Så det är fullt upp.

Jag känner mig fortfarande inte helt frisk från min hemska förkylning, tänk att det ska ta sådan tid. I övrig är det helt ok, illamåendet är det ingen bättring med, men jag räknar inte heller med att det ska bli det, Ridningen börjar att bli lite krånglig, ut och skritta och jogga fungerar fortfarande, men det är svårt att ta sig av, då magen är i vägen och det gör lite ont att hänga sig över sadeln. Lite halsbränna har gjort sig påmind och jag känner även när jag anstränger mig att jag får ont i ryggslutet när jag bär fodersäckar, hinder och annat. Det var den tråkiga delen ; ) Lilla tjejen i magen växer och knakar förmodar jag och nu ser man ju faktiskt gravid ut och inte bara småfet. Det verkar vara en livlig liten tjej för det sparkar mest hela tiden, hmm kostig känsla det där. 22 veckor avklarade och 18 kvar om hon nu kommer på utsatt tid ; ) Några namn har vi inte på förslag, det får vänta tills hon kommer ut, det blir bara massa diskussioner, men det är lättare med flicknamn än pojknamn av någon anledning.

Hur går det då med alla byggen ?
Jo – Poolbygget verkar ha seglat upp på första plats, och kör nog om både stall, växthus och avlopps bygget. Poolen är beställd och kommer i från Holland om 4 veckor, så då är det dags att ta bort häcken, staketen och annat och börja gräva.

Stallbygget verkar ta en EVIGHET… och just nu inväntar vi fortfarande ett ok på bygglovet, det tar sådan tid med alla papper som ska fyllas i, nu senast för avloppet, där hälften av frågorna helt enkelt inte går att svara på utan att kontakta en entreprenad och sedan en rörfirma och så vidare och så vidare… Men nu känns det i allafall inte så långt bort.

Växthuset håller vi fortfarande på och dividerar om, hur ska vi göra ?? Jag vet inte om jag har berättat det med färgen flagnar på växthuset, så vi har reklamerat detta, och då har dom kommit fram till att färgen inte går att måla på trät som är behandlat med OrganoWood, så vi har fått tre alternativ att ta ställning till, ett nytt behandlat växthus som då bli gråbrunt ( ussh det var inte fint, jag vill ju ha ett vitt) ett nytt växthus obehandlat målat vitt (vilket innebär ganska mycket underhåll, med målning osv) eller att dom kommer och skrapar hela växthuset, kittar om alla rutor, men då blir det också gråbrunt och jag vet inte riktigt om det blir så fint. Tåls nog att funderas på ett lite tag.

Snart är det ju dags att börja plantera och odla och då vill man ju inte plocka ner det det och sätta upp ett nytt, så det får nog vänta till sensommaren/hösten.

Jag vet inte om jag visade bilderna på den fina torkvindan jag hittade (man blir lite senil när man är gravid) om jag någon gång ska ha en torkvinda får det bli en sådan här:

Dags att ta tag i denna onsdag, ha en skön dag mina vänner
Kram Tess