Skaffa aldrig vita trästaket… Ja det är jättefint, när dom är vita och nymålade. Men att tvätta 1 kilometer staket är inte roligt dessutom får man jäkligt ont i ryggen ; )I helgen påskpyntades det i växthuset, eller snarare vårstädades, allt gammalt och dött åkte ut och in med lite nytt, blommor, ett citrusträd, lite coctailtomater och så lite Påskägg på bordet. Längtar till det är dags att plantera alla grönsaker, meloner och frukt, men snart så är det väl dags ; )
I går var jag och Fia ute och testade Gillians nya sele och vagn, det tog ett tag innan vi fick i hop kalaset, men med lite hjälp av Andreas, Fias man som cyklade förbi så gick det, det blev en lång kvällstur förbi både familjen Randhem och Strandberg.
Simon förbarmar sig över Ica:s kundkasse, Billiga veckan. Tror inte att han är speciellt förtjust i detta fenomen. Men nu har vi styrt upp det till tre gånger i veckan varannan vecka, så det ska vi väl klara av, dessutom får man lite nya mattips, även om det kanske inte alltid faller mig i smaken, barnen äter i alla fall som hästar och är duktiga på att smaka på allt.