Nu är det försent !! nu är hela tomten uppgrävd igen nu finns det ingen återvändo.
Poolen är beställd och kommer från Holland till Onsala den 8 maj. Det känns som om det aldrig kommer att bli klart, vi kommer att bo i en leråker hela våren och hela sommaren och bad i poolen i år blir nog inte att tänka på. Simon har tänkt att göra allt jobb med installationer osv själv, var han ska få den tiden i från vet jag inte riktigt men, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller ?
Alla mina fina tulpaner, krokus, snödroppar, narcisser och vintergäck är borta för alltid, jag tror jag har grävt ner närmare 200 lökar under de senaste åren. Häcken är borta, tre fina lönnar, en björk och vårt vita trästaket. snyft… om några år är det nog fint igen… Jag får helt enkelt hålla mig på baksidan av trädgården vid växthuset, där är det faktiskt fint igen efter förra årets projekt.

Poolen kommer att blir 9 x 4 och sedan är det nog tänkt att bli trätrall och stenläggningar runt om och ett litet poolhus och en enorm grön häck som insynsskydd. Jag skulle gärna se en Avenbok eller ligusterhäck men vi får väl se vad det blir.

Här kommer några bilder på bygget ; )

Glad Påsk på er alla !