Lördagen spenderades i Lilla Edet på hästtävling med Atlanta, jag åkte hemifrån strax innan halv åtta och var tillbaka vid 19-tiden på kvällen så det var en låååång dag. Det gjorde inte så mycket, det var fantastiskt väder, sol och varmt och hästarna skötte sig exemplariskt. Beatbox som Ulle rider åt Tony var felfri i båda sina starter. Atlanta hade ett nedslag i 110 och fick debutera 120, fy vad högt… jag är glad att det inte är jag som sitter på. Det gick jättebra ett litet nedslag på andra hindret, sedan var hon felfri resten av banan och hoppade fantastiskt fint, så jag var en stolt ägare.

Stina startade 120 och 130 felfri i båda sina starter, hon höll på att hoppa Ulle ur sadeln på framhoppningen när hon klippte i lite extra över sista oxen.

Hemma var det fullt ös, barnen skulle på barnkalas och Simon skulle springa Kungsbacka loppet 2,1 km långt samtidigt, så då är man ju extra glad att man har underbara föräldrar som ställer upp och kör och hämtar barnen på kalas och tar hand om dom. Vad skulle man göra utan dom ? tänk på dom som inte har några, nej fy ! Jag och Simon är väldigt lyckligt lottade som båda har fantastiska sådana som hjälper oss med allt man kan tänka sig.

Så TACK !!!! mamma & pappa, Maj & Bo för att ni finns och ställer upp.

För Simon gick det bra på Kungsbacka loppet, han slipade tiden med hela 7 minuter från förra årets Göteborgsvarv som är lika långt. 1.35 blev den fina tiden ! Grattis Älskling.

Barnen passade på att prova poolen ( ja den lilla plastpoolen inhandlad på Ullared) i det varma vädret, tror faktiskt inte att vi har badat så tidigt som den 26 april tidigare.
Farmor Maj kom på besök och tog genast tag i tvätten, så nu är allt tvättat, rent, stryket och inlagt i garderoberna.

Det blev hopp i sängen ganska tidigt med tanke på söndagens uppträdande på Kungsbacka Teater ; )

// Tess