I slutet på förra veckan kom ett sådant där kuvert från Region Halland igen som direkt när man öppnar brevlådan ger en en klump i magen. Nu kommer det där provsvaret som vi väntat på sedan den 17 mars, då Simon var och gjorde en skiktröntgen av buken och som sedan följdes upp av blodprover. Det där brevet brukar ju bli liggandes några dagar på bänken i köket och man låssa inte se det när man går förbi.
Det var glädjande nyheter i brevets innehåll, Tack och lov ; )

– Hej Simon !
Vi har nu fått svar på skiktröntgenundersökningen du var på och vi ser inga tecken till återkomst eller spridning av din sjukdom. Vi fortsätter med kontroller varje år ytterligare minst två år med röntgen. Är det något du undrar över är du alltid välkommen att höra av dig till någon av oss läkare via kirurgmottagningens telefon. I övrigt är det bara att önska dig en trevlig 40-års dag !

Med Vänlig Hälsning
Speciallistläkare
Martin ………

Det är lika härligt varje gång man får glada nyheter, även om det inte går att släppa helt, är det verkligen tillförlitligt? proverna och röntgen visade ju faktiskt att Simon var fullt frisk dagen innan han opererades för sin Bukhinnecancer, men man får försöka att lita på det som står och hoppas att det förblir så. Jag tänker ofta tillbaka på de där dagarna i Uppsala, ussh det var hemska dagar och jag kan inte riktigt fatta att det har hänt, det var två veckor i någon dimma så långt bort i från verkligheten.

Jag är glad att jag har varit så duktigt att ”dela” med mig om den resan här på bloggen, så jag kan gå tillbaka och faktiskt läsa vad som hände, och också få känna oerhört tacksamhet för att det gick så bra, att Simon fick den vård han behövde för att få fortsätta sitt liv och nu faktiskt är frisk ( peppar, peppar ta i allt trä i hela världen). Det är så många som inte får den chansen av olika anledningar tyvärr.

// Tess