Under tiden jag har varit på Österlen har det hänt en hel del hemma, några saker har jag varit medveten om andra lyckligt ovetande om och en sådan händelse fick jag reda på när jag ringer mamma på lördags morgon, och får veta att dom har spenderat fredagen med Alicia på Mora sjukhus ( Alicia åkte med mamma och pappa upp till Sälen på torsdagen).
Hon har fått hög feber och en svullnad i huvudet bakom örat, hon har jätteont och vaknar och skriker bara man berör pannan och klagar på huvud och öronvärk, läkarna har ingen aning om vad det kan vara men tar massa prover, sänkan och urinprov. Dom blir hemskickade med uppmanan om att om hon blir sämre åka till Falun, där det finns speciallist barnläkare. Mamma och Pappa bestämmer sig för att åka hem till Sälen packa och sova en liten stund för att vid 4-tiden på morgon bege sig hem till Onsala om Alicia skulle bli sämre. Ussh stackare på vägen hem kör dom dessutom 10 mil fel, vid 12-tiden lämnar dom Alicia hemma hos Simon & Calvin.
Strax efter att jag pratat med mamma får jag dessutom ett sms av Simon där det står att Calvin har kräkts ner hela min säng under natten, så det återstår bara för mig att packa in alla saker och häst, boka av konserten med Håkan Hellström på Ullevi och bege mig från Grevlunda hem mot Onsala och sjukstugan.

När jag kommer hem, sen eftermiddag har barnen friskat på sig, Calvin är ganska pigg men vill inte äta och Alicias feber har gått ner, hon har heller inte lika ont i huvudet vilket gör att man kan röra och kika på hur det ser ut, jag upptäcker att hårbotten är full med vätskefyllda blåsor och mamma kommer förbi för att kika eftersom jag inte har en aning om hur det har sett ut tidigare. Hur som, i dag har vi varit på Östra med Alicia och fått antibiotika som hon ska äta i tio dagar, man misstänker att hon har fått Stafylokocker eller Streptokocker genom något sår i huvudet som vi inte kan hitta, alternativt Borelia eller Rosfeber. Så nu håller vi tummarna för att det försvinner och att hon blir bra. Tack och lov är det värst under håret så det syns inte så mycket, på framsidan av örat är hon lite svullen och röd bara.


Farmor Maj har varit här när jag varit borta och det är ju helt fantastiskt att komma hem till ett rent hus med nyputsade fönster, all tvätt ren, struken och inlagd i garderoberna, blommorna vattnade osv så ett innerligt tack för hjälpen !
Och ett stort TACK till mamma och pappa som fick ta hand om lilla Alicia vad skulle jag gör utan er ??

Kram, Kram
Therese