… på jobbet, eller snarare näst sista dagen. I morgon jobbar jag min sista dag på Stendahls på väldigt länge, känns både sorgligt, konstigt och skönt på samma gång.

Dags att gå hem på mammaledighet och hinna ta lite semester innan ”lillasyster” tittar ut.
Det ska bli skönt faktiskt eftersom jag inte mår så bra, det senaste i tilläggen är kännselbortfall i det vänstra benet från höften ner till knät, såå kostligt känns som om det rinner kallt vatten på benet och när jag tar handen på låret så har jag ingen känsel. Hmm konstiga fenomen man kan drabbas av som gravid, det är ju helt sjukt, jag måste har varit väldigt förskonad med dom två andra då det bara varit illamående. Hur som det verkar vara en nerv i ljumsken som hamnar i kläm när livmodern växer och det försvinner tydligen efter förlossningen. Sover väldigt dåligt på nätterna just nu och har dom tre sista nätterna få sova halvsittandes på soffan, det funkar ganska bra, men det hade ju varit skönt att få sova bara en natt skönt och hela natten.

Alicia är bättre och rodnaden och svullnade i huvudet börjar gå tillbaka, febern är borta sedan i söndags kväll, så hon är i alla fall på bättringsvägen, På lördag är det dags för Calvin att få följa med mormor och morfar upp till kusinerna i Mora, vi får väl hoppas att dom slipper sjukhusbesök denna gången, våra barn borde ju snart få VIP-kort på Mora sjukhus ; )

Nästa vecka är det fullt upp trotts att jag inte jobbar, Det är vattengymnastik på sjukhuset på tisdag, besök på MVC på Onsdag, jag ska lämna i bilen På Bilia på onsdag då hela Volvo-emblemet har trillat bort i grillen, eller snarare halva, så nu har jag en VO inte en Volvo ; )
På torsdag ska vi till ortopeden på Östra med Calvins fötter igen, på fredag är det ju Midsommarafton så det blir väl en hel del förberedelser för det, på söndag är det kalas på Skalegårdsvägen hemma hos mamma och pappa där vi ska fira Alwar som har fyllt år och även min bror och syster som vi inte har fått möjlighet att uppvakta.

men innan allt detta så ska jag hem och packa trailern eftersom Atlanta ska tävla på Åby i morgon och snälla Tony kommer och hämtar upp henne och kör henne till tävlingen eftersom jag jobbar dessutom har jag ju lovat att bjuda på fika på jobbet på min sista dag så jag ska dessutom hem och baka tårtor till i morgon. Till helgen får vi besök av Simons arbetskamrat som ska titta på kattungarna och jag ska hem till Marion och plantera och göra fint på hennes balkong ( hon fick det i födelsedagspresent)

Poolen går det framåt med nu är det inte mycket kvar, i måndags gjöt ( heter det så ) man kanterna runt poolen och i går plockade Simon bort formen, så nu ska det sättas kantsten och monteras pooltäcke och sedan antar jag att det går att bada. Jaja, det där lull, lullet ska ju till också. Altanen är på god väg, men stensättningen verkar det gå trögare med, det går ju inte att få tag i sten, det är typ 6-8 veckors levereras tid på allt och sedan ska man hitta någon hantverkare som kan göra jobbet också och snart är det SEMESTER och det vill ju ingen missa ; )

Hittade några fina kort på Atlanta från Grevlunda, hon är allt fin min lilla pärla ; )

Kram, Kram Tess