Sköna söndag, jag ligger fortfarande i sängen och det är underbart väder ute. Simon och Alicia sover fortfarande och Calvin är ju och hälsar på kusinerna i Mora, så det är helt tyst förutom allt fågelkvitter som hörs genom det öppna fönstret. Idag har jag varit nere och fodrat hästarna i nattlinne, mysigt då vet man att det är sommar.
På schemat idag står lite stalljobb, jag ska ta mig en tur med Alicia till Kungsmässan och träffa Marion, vi ska plantera och göra fint på hennes balkong. I övrigt ska jag bara försöka ta det lite lugnt. I kväll kommer ju Calvin hem från Mora också.

Igår hade vi besök av familjen Lorentsson/Karlsson, dom var här för att hälsa på sin nya familjemedlem ”Glitter” en av kattungarna. Lena åkte vid 12-snåret för att jobba, medan Andreas och tjejerna var kvar hela dagen. Andreas hjälpte Simon att dra kablar till poolen och jag och barnen lekte. Det blev Pizza till middag och efter badet i poolen en glass nere vid havet i Gottskär.

På måndag ska jag åka och hämta vår nya vagn, det gick fort… åtta veckors leveranstid blev två, varför?? Jo därför att alla vagnar på Emmaljunga var totalt slutsålda, så vi fick kompromissa lite och ta det som fanns klart. Men i det stora hela, blev det ett vitt chassi i stället för svart och det kan jag väl leva med.

Det känns skönt att ha gått på mammaledighet, 51 dagar, 7 veckor kvar, (hoppas jag i allafall) jag hade aldrig orkat 3 veckor till på jobbet, vet inte om jag har blivit gammal, men jag känner mig riktigt risig, ont överallt och trött, natten till lördag sov jag tre timmar resterande fick jag sitta i soffan eller gå omkring planlöst i huset, så fort jag lade mig ner så kom det sura uppstötningar som det känns att man ska kvävas av och sedan bränner det i hela halsen och smaken av spya går inte att får bort. ussh, nej nog med gnäll…

Nu blir det snart frukost, hästarna ska få komma ut i sina hagar och det ska vattnas lite blommor, så det är dags att svänga sina lurviga över sängkanten och gå upp.

Ha en skön dag i solen mina vänner ; )
Kram Tess