Solen fortsätter att skina, dessvärre kommer den väl att försvinna lagom till midsommar som vanligt, men just nu så gör det inte så mycket. Vi firar ju midsommar i vårt växthus, så det kan regna hur mycket det vill ; )

Har lagt mig en stund på soffan för att vila lite ( tror aldrig jag har spenderat så mycket tid på att vila någonsin tidigare) Det har varit en intensiv dag idag. Barnens kusin Alwar har sovit över här och det var ju naturligtvis jättespännande. I morse var jag på MVC, det gick bra men min blodvärden har blivit ännu sämre och min barnmorska sa att när värdena går under 100 måste man göra en utredning, jag klarade mig förra gången med 102 men nu var dom betydligt sämre 93, så det togs en herrans massa blodprover, jag som är lite spruträdd tycket inte att det var så roligt, men nu är det överstökat. Inte konstigt att jag är trött och har svårt för att andas med så dåligt blodvärde, hoppas att det finns något att göra för att fixa till det.

Lilla dockan har fixerat sig med huvudet långt ner i bäckenet och hon trode att det var därför som om den gamla skadan gör sig alltmer påmind och även foglossningen eftersom det blir tungt och trycker nedåt.

Efter MVC åkte jag med barnen, mamma och kusinerna ner till Tjolöholm, det är fantastiskt bra för barnen, stora gräsmattor att springa på, långgrunt och nu har dom byggt ett stort skepp på stranden som barnen kan leka i. Har ni inte varit där kan jag varmt rekommendera det, 15 min med bil från Kungsbacka. Dessutom kan man passa på att handla närodlat och kravmärkta grönsaker, frukt, bär och mycket annat i den lilla gårdsbutiken som man passerar på vägen ut till Slottet.

Väl hemma igen har det lagats mat, barnen har badat i poolen, och nu tog det stopp, så jag har mutat Calvin & Alwar som är ute och vattnar i alla pallkragar, efter vilan blir det kvällsfodring och vattning av växthuset, en dusch står också på önskelistan och sedan blir det väl som vanligt somna i soffan till fotbolls-VM.

I morgon bitti ska vi vara på Östra kl.08.45 och kolla Calvins fötter, Kusin Alwar ska följa med och Alicia är hos mormor.

Ha en härlig dag och var rädda om varandra ; )
Therese