I bland har man sådär massa saker som man behöver få gjort, saker som inte är så jobbiga och som inte kräver så mycket mer än ett telefonsamtal, men av någon anledning lägger sig dessa saker på hög för min del, så nu på morgonen har jag tagit tag i detta och fått massa gjort, som tex. betala räkningar, ringa veterinären som ska vaccinera Atlanta och kolla könen på kattungarna, ringt kommunen för att få en situationsplan, ringt MVC för att kolla upp alla min tider jag har bokat men som stannade i kalendern på jobbet, svarat på massa sms som jag glömt av, för det är inte mycket man kommer i håg just nu, tur att jag inte jobbar ; )

I går stod jag och tryckte ut en järntablett från kartan, efter en minut började jag fundera på om jag tog den eller inte, jag kunde inte komma ihåg att jag svalde den, inte heller att jag har tagit ner ett glas från skåpet och fyllt med vatten, men tabletten var borta, tror jag, men för säkerhets skull tog jag en till. Hur kan man glömma en handling på en minut det är ju helt ”insane”

Idag ska jag göra ett besök på Särö Trädgård och leta efter ett prydnadsträd, det blev inte gjort igår, all energi var som bortblåst och det blev mycket vila.
Sedan ska jag om jag hinner möta upp Simon och kika på sten i Lindome, hämta barnen på dagis kl14.00 och sedan kommer även en arbetskamrat och hälsar på så det är fullt upp i dag med.

Jag vet inte om jag uppdaterade er på Läkarbesöket med Calvins fötter, hur som det har blivit bättre och det är ju skönt att det är så. En hel centimeter mer flex på den dåliga vänsterfoten och 7 mm på den högra.
Det blir ett år till med nattskenor och sedan ska det nog ha ordnat upp sig trodde läkaren. Ett år känns som lång tid, tycker så synd om lilla Calvin när man spänner fast dom där skenorna varje natt, men han säger inte ett ljud, han har bara klagat en eller två gånger.
Skenorna har dessvärre blivit för små, det blir dom ju när man växer, så i augusti ska vill tillbaka till ortopedtekniska och gipsa benen och göra nya, men fram tills dess har vi fått ”göra om dom gamla” det tar nästan 6 veckor att få skenorna när man gör nya och nu hamnade vi ju mitt i semestern, så dom gamla får sig ett lyft och så få vi nya efter sommaren.

Ha en skön tisdag mina vänner och var rädda om varandra
// Tess