Det gick bra i går med ryggmärgsprovet, Alicia var så duktig, jag tror hennes mamma tyckte det var värst. När vi kom dit fick vi komma in på ett rum och tre snälla sjuksystrar tog hand om oss och Alicia. Man satte en kanyl i armvecket och det som Alicia tyckte var värst var nog att dra av emblaplåstren.
Efter en liten stund kom läkaren och förklarade hur allt skulle gå till, Alicia fick lägga sig på en brits och fick en spruta med lugnande. Vi väntade en stund , men när läkaren skulle sticka in nålen i ryggen, vred hon på sig och sa att det gjorde ont, så hon fick mer lugnande och sedan gick det tack och lov bra, hon höll mig krampaktigt i handen hela tiden. Lilla Hjärtat, i dessa stunder önskar man att det var man själv som låg där och inte ens barn.

Efter ryggmärgsprovet lyfte dom över henne till en säng och så fick vi ett eget rum. Provsvaren skulle ta en timme och under tiden fick Alicia kvickna till. När en timme hade gått kom läkaren tillbaka och meddelade att dom hade hittat vad dom sökte, Borelia på nervsystemet, och även om det inte är roligt så kändes det som en stor sten trillade från hjärtat. Äntligen efter en månads oro och många besök på akuten har man äntligen hittat orsaken till att hon har varit så dålig till och från. Hon får nu medicin intravenöst i armen och ska få det i tio dagar framöver, så i går fick hon en dos när vi var på Östra och idag har vi varit där igen och fått nr.2 sedan onsdag, torsdag & fredag får vi åka till Kungsbacka, på helgen blir det Östra igen och sedan måndag till torsdag nästa vecka får vi komma till Kungsbacka igen. Det tar ca en timme att få i all medicin, det gör inte ont men det är ju inte så roligt att sitta still så länge, det som är lite krångligt är att kanylen sitter kvar i armen hela tiden och det är ju inte så skönt, så i natt blev det inte så mycket sömn.

Hon fick hög feber i går och hade väldigt ont i huvudet och i sin arm, vid 1-tiden fick jag ringa och väcka mamma som kom med Alvedon, då Alicia vägrade att ta en supp. Sedan blev hon lite bättre och vi tittade på Frost på TV, sedan drog värsta åskovädret i gång och tillslut fick jag henne att gå och lägga sig i våran säng, så hon somnade strax efter halv fyra, hon vaknade några gånger och hade ont i armen, så jag sov inte så bra och är väldigt, väldigt trött idag med.

Alicia ville sova hos mormor idag så i natt ska jag SOVA, ska bli så skönt, Calvin vaknar väl vid 05 i morgon men han brukar kunna sysselsätta sig en lite stund i alla fall. ; )

Ha en skön kväll
Kram,Kram
Tess