Torsdag , hoppas att denna dagen blir hyfsat bra. Lilla Alicia har blivit jättedålig av medicinen stackarn, hon har feber, ont i sin arm, mår illa och är väldigt trött. I går på sjukhuset somnade hon i mitt knä när vi väntade på att droppet skulle bli klart. Jag hade lovat henne att få åka till leksaksaffären efter sjukhuset och väl där började hon må illa och kräktes ner hela sig, mig och golvet. Ussh jag tyckte sååååå synd om henne.
”- förlåt mamma”, sa hon när hon stod där i sin rosa klänning full med kräks. Lilla Hjärtat.

Jag pratade med avdelningen på Östra som sa att det är starka mediciner och att det är inte ovanligt att man bli så dåligt. Hoppas inte att hon ska vara så här dålig i 7 dagar till.

Idag på sjukhuset dök det upp något nytt, inflammation i blodkärlet där kanylen sitter, så man var tvungen att plocka bort den, och det var ingen rolig historia, gud vad hon skrek stackare, sedan satt sjuksköterskan på embla plåster på andra armen i armvecket och på handen och sedan fick vi sitta och vänta en timme, och sedan skulle en ny kanyl sättas, tur att mamma var med för vi var tvungna att hålla fast henne hon var helt hysterisk, så ledsen och bara skrek – jag vill inte, jag vill inte !! tillslut fick dom i en ny kanyl i andra armen och sedan på med droppet och en timmes väntan till, så vi åkte inte i från sjukhuset förrän vid 15.30-tiden. Innan vi gick hem kom sjuksystern med en överraskning, ett rosa diadem, fyra rosa hårspännen med rosa blommor på och ett rosa trollspö med hjärtan på som Alicia fick för att hon hade varit så duktig. Väldigt gulligt.

Det verkar som om hon är lite bättre idag, hon mådde väldigt illa efter frukosten och låg i soffan och tittade på Trassel, men nu på eftermiddagen efter sjukhuset har hon varit lite bättre, fått i sig lite mat och glass, så jag hoppas att det håller i sig, i morgon är det dags igen. kl 13.00 på sjukhuset, känns som om hela dagen blir förstörd, men, men så är det.

I dessa lägen önskade jag att Simon var hemma, jag längtar verkligen efter honom, men unnar honom verkligen 8 dagar i Brasilien och Rio. Typiskt att Alicia blev sjuk när han var borta bara, men så är det ju. Tur att jag har världens bästa föräldrar som hjälper mig. Tar hand om Calvin när vi är på sjukhuset, kommer och tittar till barnen när jag ska släppa ut hästarna, lagar mat, tvättar, åker fram och tillbaka med barnen osv.

På söndag ska vi i allafall hämta upp Simon på Landvetter kl.12.10 då planet landar. Han och Andreas verkar ha haft en fantastisk resa hitintills i allafall. Hela Rio verkar vara en enda stor fotbollsfest, restauranger, barer, alla sänder alla matcher och på stranden har man en stort område med storbilds tv, på bilderna vi sett ser det ut som om det är enormt mycket människor och fest hela tiden.

Ha en skön torsdagskväll !
Kram Tess