Förutom alla sjukhusbesök så händer ju faktiskt lite annat här hemma också, även om det upptar en stor del av dagen. Jag är ju gravid (det har jag nästan glömt av de sista dagarna) 32 dagar kvar, 5 veckor. Det går väldigt fort. Jag har ju inte förberett något förutom att det står en vagn i källaren och lite kläder efter Alicia ligger i garderoben, något att ta tag i när Simon kommer hem. Illamåendet är fortfarande mycket bättre, i stället kommer dom härliga uppstötningarna och halsbrännan, järnvärdena är inte heller så bra men jag fortsätter knapra tabletter, snart så borde det ju hjälpa ; )

Idag har jag städat poolen, vilket innebär ta bort pooltäcket och sätta i gång roboten som dammsuger botten, härom dagen hittade vi två objudna gäster, två grodor som gått och dränkt sig, jag gillar inte grodor och som tur var var pappa här och hjälpte mig att fiska upp dom från botten. I dag var det två andra små gäster i form av mördarsniglar som jag var tvungen att ta bort, jag tror inte roboten äter varken grodor eller sniglar.

Pappa har varit här några timmar på eftermiddagen och betesputtsat i hagarna, det behövdes verkligen, så tack snälla pappa för hjälpen.

Kattungarna växer så det knakar, och är just nu helt underbart roliga, dom busar och försöker rymma så fort man öppnar dörren till boxen. Dom får majsvälling morgon och kväll och äter även lite juniorfoder. Det finns fortfarande en liten helgrå kattunge kvar om någon skulle vara sugen på en kompis. Jag ska ta lite bilder på dom i morgon så ni får se dom små liven.

I onsdags var jag med Atlanta nere hos Svante Johansson, där Ulle tränande, det var mestadels markarbete över bommar, så nyttigt för Atlanta hon behöver det där. Om hon får bestämma vill hon helst springa så fort hon kan och bara hoppa och inte göra något annat ; )

I morgon kommer mamma och hämtar Calvin som ska på fotbollsträning mellan 09.00-10.00 nere på Rydet, han tycker verkligen att det är roligt och sedan har jag lovat barnen att bada efter Alicias sjukhusbesök, men vi får väl se hur vädret är först och sedan får vi väl packa in hennes arm i en plastpåse och hoppa i.

Dags att sova,
Sov gott, dröm sött
// Tess