Jag har nog glömt att uppdaterar er på Alicias tillstånd, det kom ju lite emellan, och vi gör ju inget annat än att springa på sjukhus vare dag just nu.
I fredags fick Alicia en ansiktsförlamning (som grädden på moset) som tur är så är det ganska ok, man ser det när hon skrattar att den vänstra mungipan inte följer med och att ögat inte heller blinkar lika ofta och inte hänger med, det är svårt att dricka ur en flaska då det rinner ur vänster mungipa, men det kunde vad jag förstod på läkarna vara värre.

Dessvärre förbryllar detta läkarna, då en ansiktsförlamning som kommer i samband med en Neuroborrelios inte kommer under antibiotikabehandling utan innan. Så i Lördags på Östra bestämde läkarna sig för att utreda detta ytligare och vi fick en akut tid till Öra, Näsa Hals på Sahlgrenska redan dagen efter alltså i söndags. Där gick man igenom öronen ordentligt och sedan fick vi åka till Östra för antibiotikakuren, Vi fick prata med en läkare som meddelade att dom skulle ha ett möte om Alicia på måndagen och höra av sig efter det, eventuellt ville man söva ner henne och göra en MR på hjärnan och även i samband med detta ta ett nytt ryggmärgsprov för att se om man kunde hitta några antikroppar.
Man har även sparat ryggmärgsvätska som man skulle skicka i väg på analys för att se om det kunde vara någon form av virus.

Nu ska vi åka till sjukhuset i Kungsbacka jag återkommer…

Kram,Kram Tess