Om 24 dagar kommer vi att vara fem, då det nu är bestämt att vårt tredje barn och andra prinsessa ska förlösas med kejsarsnitt torsdagen den 7/8, exakt tid har vi inte fått eftersom det inte fanns några tider kvar de dagar som man har planerade kejsarsnitt på , så det har blivit senare lagt. Man brukar ju plocka ut barnen minst en vecka innan beräknad födelse och nu blir det bara tre dagar, så vi får hoppas att hon håller sig snällt inne i magen till den 7/8. Det känns väldigt skönt med tanke på vad som har varit, även om man nu börjar fundera på alla risker som det innebär med ett kejsarsnitt och som man har blivit upplyst om flera gånger om, alltifrån blodproppar, till sammanväxning av inre organ, ökad blödningsrisk, osv osv. Jaja jag har ju gjort bägge delarna och inget av det är ju smärtfritt på något sätt, så det är nog bara att gilla läget, Pest eller Kolera….

Det som läkaren idag tyckte var det stora problemet var mitt ben i gips, att gå höggravid med ett ben i gips är inte jättebra, då risken för blodpropp är stor och absolut inte föda barn med det, så jag kommer att få blodförtunnande medicin en vecka innan och en vecka efter och så ville han att jag skulle försöka att röra på mig så mycket det bara går.
Jag ska ju ner till Varbergs sjukhus i morgon, kanske kan jag förhandla till mig att inte få något nytt utan den där smarta skon i stället.