Vilket väder vi har, helt underbart, kanske hade jag uppskattade det ännu mer om jag inte varit gravid. Men jag försöker att verkligen njuta.
I tisdags var mamma med mig nere i Varberg och jag blev av med mitt gips, det är såååå skönt, jag har fått en stödskena i stället och den är så mycket lättare och går att ta av så jag kan bada i poolen och duscha utan att Simon ska behöva hjälpa mig att packa in hela benet i en sopsäck med silvertejp runt och sedan ner på den där livsfarliga pallen från Ullared som känns som om det ska ge vika vilken sekund som helst. Såå jag är jätteglad.

Ortopeden sa att man kan se på röntgen att ledbandet har slitit med sig en benbit från fotknölen, så nu har jag en lös benbit som hästarna brukar ha, hahaha inget man gör något åt. Jag har fortfarande ont i foten och hoppar på kryckor, men försöker att gå och stödja på den så mycket jag kan, men det känns som om det går långsamt framåt. läkaren uppskattade till att det skulle ta 6 veckor innan den var ok !

Idag har vi badat och badat och badat, så härligt, barnen älskar det och det känns kanon.
Simon har planterat resten av häcken som fattades och fick hjälp av sin pappa som kom förbi idag. sedan har vi bara slappat på altanen och ätit glass, normalt brukar jag inte ha ro till sånt när jag är hemma, men nu har liksom inget val och det är bara att gilla läget.

Jag har fixat klart ”solsängen” till altanen, ett litet hemmabygge som jag blev ganska nöjd med. Mamma hjälpte mig att handla gardiner, påslakan och kuddar på Ikea och lite vajrar på Hemtex, sedan blev det en luftmadrass på Jysk, blev faktiskt helt ok, eller vad tycker ni ?Den är så mysig att ligga och mysa i, idag har jag och barnen legat och läst saga i den.
i dag hade vi även lite besök i poolen, en STOR spindel och en ENORM padda, spindeln är helt ok, men paddan… ussh jag tycker att dom är jätteäckliga, så Simon fick rycka ut med håven. varför kan dom inte hålla sig borta, snyltgäster helt enkelt ; )
I går kväll hade vi lite besök på eftermiddagen/kvällen, Magdalen och Pålle var här med sina barn och badade och även Fia och Andreas. Så det blev först bad i poolen och sedan grillade vi hamburgare, så idag har vi varit lite sega dessutom, så nu ska jag hoppa i säng och sova.

I morgon ska Ulle hoppa Atlanta lite uppe på Mossen på morgonen och sedan blir det nog en dag vi poolen, såg att det skulle bli varmt och skönt även då.

Hoppas ni alla har en fantastisk sommar på alla sätt
Kram,Kram