Just nu är det lugnt hemma, barnen är med Simon, mamma och kusinerna på Cirkus.
Cirkusen har slått läger på en äng 100 meter härifrån, så det är nära och bra. Jag är väl egentligen ingen fantast av cirkus, tycker synd om djuren, men men i bland får man bortse från det. Djuren här verkar må hyfsat väl. Lotten föll på i allafall på Simon att gå med, han har aldrig varit på cirkus, så vi får väl se vad han tyckte när dom kommer hem.

I morse när jag var ute och fodrade vid 7-snåret anlände i allafall en lång karavan av lastbilar, husvagnar, tankbil, djurtransporter och annat, det var lång kö och stopp på vår lilla väg i säkert en 40 minuter innan allt var på plats på ängen och i morgon när vi vaknar är allt borta och det finns knappt ett spår av vad som varit. Hmm konstigt !


Våra små kattungar börjar att bli stora och ska snart flytta hem till sina nya familjer. Just nu är dom helt underbara, busar som bara den och försöka att hålla dom inne är näst intill omöjligt. Vi har en liten grå kille kvar, barnen hoppas på att ingen ska ta honom så han får stanna, och jag kan väl hålla med dom att den är söt, men man ska hinna med att ta hand om alla djuren också och vi har ju redan tre katter.

Här är Alice, som ska flytta till Simons arbetskamrat Pia


…och här är Tippen som ska flytta hem till Emma & MarkusIdag har Calvin varit på simskola, den startade i måndags och håller på i tills nästa fredag, han tycker det är jättekul och det går framåt, från att vara livrädd till att våga doppa huvudet under vattnet till och med utan simglasögon ; ) efter simskolan har vi varit nere hos mamma och pappa en stund, ätit lunch, och sedan blev det en tur till hamnen för att äta glass. I glasskiosken längst ut finns sååå god glass, egentillverkade rån gör ju inte saken sämre ; )