Idag blir det det 21:a besöket på sjukhuset för Alicias del sedan den 6/6, ussh jag tycker så synd om henne. Hon har haft närmare 40 graders feber i två dagar nu och hade även feber förra fredagen. Jag pratade med sjukvårdsupplysningen i går för femtielfte gången och blev rådd att åka in till barnakuten på Östra igen. Lilla Alicia, varför kan hon inte få vara frisk. Hon sa själv igår kväll när jag skulle få i henne Alvedon – ”Mamma varför måste jag vara sjuk hela tiden, det är inte roligt” Vad svara man på det ?
Det som är jobbigt är att hon också har blivit lite ”bränd” hon tror att allt ska göra ont och vill inte åka till läkaren, hon vill inte ta tempen, hon vill inte ta medicin osv, osv. bara gråter och går knappt att övertala, ussh det är sååå jobbigt.

Det känns så tråkigt att hon ska behöva vara sjuk, man blir ju orolig med tanke på allt som har varit och har svårt att tänk på något annat. Om 4 dagar kommer det ju en ny liten familjemedlem som man ska glädjas åt och lägga fokus på, men det känns som om det hinner man inte bry sig om just nu, det får gå som det går, huvudsaken för mig är att NÅGON kan ge mig en diagnos på Alicia och att hon kan få bli frisk, ovisshet är det värsta som finns.

Så lite frukost i magen och invänta att lilla hjärtat ska vakna så blir det väl en dag på sjukhuset igen ; (

// Tess