I gårkväll fick Simon och Calvin för sig att dom skulle tälta på tomten, vet inte riktigt hur dom tänkte med tanke på vädret som skulle dra in under natten, men fast beslutna för sin sak var dom uppe på vinden och rotade efter tält och annat. Sedan kom det roliga, att sitta på altanen, äta isglass och beskåda dom försöka få upp tältet, ingen beskrivning fanns och det tog nog närmare en och en halv timme och en herrans massa svordomar innan det lilla tältet var uppe.

Tältet kom upp och det bäddades med luftmadrass, täcke och kudde. Redo med ficklampan i högsta hugg och en påse med potatisskruvar sa dom godnatt och gick ut för att sova i tältet. Det började regna rejält under natten och vid 4-tiden började det åska, två ordentliga knallar och sedan tändes ficklamporna i tältet och ut kom två kalsongklädda killar springandes och så var det tältandet klart.
Calvin verkar dock inte avskräckt utan i natt ligger dom där igen, vi får väl se hur länge dom stannar denna natten.
Simon sover med öronproppar då det hade varit en hel del djur på besök, vi har ju rådjur på tomten som äter våra päron, vildsvin och älgar i skogen, sedan går ju några av hästarna ute och dom låter ju också, men roligast var nog katten som tagit sig in under yttertältet och skrämt livet ur dom….. hahah härliga Blixten.

Jag och Alicia ligger i allfall i en skön säng i natt, så sov så gott

// Kram Tess