Idag är det mitt livs sista dag som gravid, för någon 4:a blir det minsann INTE.
Känns såå skönt men samtidigt lite konstigt att man aldrig ska få uppleva detta någon mer gång.
Idag har vi varit på inskrivning på förlossningen, det tog lite längre tid än väntat då vår lilla vilde i magen ställde till det lite. Jag skulle ligga med ett CTG i en halvtimme för att dom ville ha en kurva att kika på så att allt såg bra ut, men eftersom hon knappt låg still i magen utan sparkade hejvilt och var helt tokig, blev det ingen kurva utan bara massa prickar, så jag fick gå runt en stund och sedan fick vi göra om allt en gång till.

Jag fick väga mig 73, 5 kg (liten och nätt) ca 9 kilo plus känns ju ändå skönt det kunde ju lika gärna vara 19 ; ) vi fick prata med narkosläkaren, ta massa blodprover och även prata med överläkaren Joanna som ska göra snittet i morgon.

Vi har fortfarande inte fått någon exakt tid, då det är en cancerpatient som ska opereras innan mig och sedan var det en arabisk kvinna som också skulle förlösas med kejsarsnitt och dom ville ta den som tar längst tid först, vilket var den som hade gjort snitt innan . Jag har ju gjort ett snitt med Calvin så jag var säker på att jag kanske fick gå först, med där låg jag i lä med hästlängder, den andra kvinnan skulle göra sitt femte snitt, så lotten föll på henne. Innan vi gick hade planen ändrats igen och dom vill ändå ta oss före, så vi ska vara på förlossningen kl.07.30 i morgon bitti för förberedelser och någon gång mellan 10.30- 12.00 trodde hon att det skulle bli av.

Hörs vi inte på ett tag så vet ni var jag är, nu ska jag försöka sova även om det inte är så lätt, jag är trotts allt nervös och ser inte fram emot morgondagens ingrepp, även om det innebär att vi ska få träffa den lilla prinsessan i magen.

Var rädda om varandra så hörs vi snart igen
Kram barbamamma