Även om man den senaste veckan har levt i någon slags bubbla, man har inte koll på varken tid eller rum, så känns det som om man behöver återgå till några slags rutiner, just nu ”flummar” man bara runt och dagarna går och man vet inte vad det är för dag och knappt vad klockan är. Det här med att vara trebarns mamma har jag ju bara känt på i en veckas tid och då har dessutom Simon varit hemma, men snart är det slut på sötebrödsdagarna då Simon nästa vecka börjar jobba, Calvin och Alicia ska till dagis och hur ska det gå då ?? Det känns som om det kommer att bli fullt upp rent sagt.

Vad händer annars ?
Jo i morgon ska vi på bröllopsfest i Kärna, det är Simons kompis Kristian som gift sig med sin Marie. Simons syster Marie kommer hit och passar Calvin & Alicia och lilla Selma får följa med. På söndag är det tävling på Kungsbacka Ridklubb, Atlanta ska hoppa en 110 och en 120, jag tänkte faktiskt försöka ta mig dit och få lite egentid och titta på min häst. Så mamma ska passa Selma ( det fiffiga när man inte ammar) och Calvin & Alicia är hemma med Simon. På måndag börjar dagis och som dom har längtat, Calvin har tjatat varje dag nu om att få gå till dagis och träffa kompisarna.
På tisdag ska jag åka till Bjärred till Jenny Sandberg och fotografera Selma, mamma är snäll och åker med så jag slipper åka själv, ska bli jättekul att träffa Jenny som fotat både vårt bröllop och familjen flera gånger.
På onsdag kommer Frida från BVC på ett hembesök och ska väga och mäta Selma och informera om allt möjligt kan jag tänka ; )
På torsdag ska jag med Calvin till Ortopedtekninska igen och gipsa benen och göra nya nattskenor och på fredag seglar Simon med ett killgäng till Skagen och kommer hem på söndagskväll, så det blir en tuff helg själv med tre barn.

Poolen och trädgården har faktiskt blivit så gott som klar, eller ja nästan.
Härmodagen rullades den sista gräsmattan ut ; )

Före:

Efter:

I övrigt blir det lite bättre och bättre för varje dag, inbillar jag mig i allafall, i går fick jag bita i det sura äpplet då jag tog mig lite vatten över huvudet och hjälpte Simon att städa lite i stallet, eller snarare Simon hjälpte mig att städa. Så jag har haft sååå ont i magen hela natten och även idag, så jag måste nog försöka och ta det lite lugnt. Det är fortfarande helt omöjligt att ta sig i och ur sängen och det absolut värsta som finns är att hosta eller skratta och jag vågar inte ens tänka tanken på att nysa… fy bara en liten host känns ju som om hela magen ska spricka upp. Såret eller ärret ser bra ut det är sytt och tejpat och tejpen får gärna sitta kvar för min del. Jag äter 2 alvedon och en Ipren tre gånger om dagen, undra hur det känns utan ? förmodligen inte alls skönt, så jag fortsätter med det ett tag till tror jag.

Nog om detta !
Ha en riktigt härlig dag
Kram Tess