Ja det är minsann inte lätt med namn, jättesvårt helt enkelt ! När man dessutom är två som ska enas om ett namn som båda tycker om så blir det inte lättare. Dessutom ska det passa ihop med Calvin och Alicia och med efternamnet Törnell

Vi hade faktiskt inte ett enda namn på förslag när vi åkte till BB trotts att vi vetat att det skulle bli en liten flicka, (jaja några namn hade man ju som man tyckte om men inte mer än så) jag tror det där är lite olika, vissa bestämmer vad dom ska heta innan, men både jag och Simon vet ju att båda dom andra gångerna så har inget av namnen på listan passat, så lika bra att vänta och se vad det är för en liten individ som tittar ut.

Jag fick ju ge mig sist då jag hade velat att Alicia skulle heta Tuva, men Tuva kändes inte aktuellt nu eftersom Alicia fick det i andra namn.

Mina favoriter är Novalie, Cornelia, Disa, Edeline & Lykke
och Simon gillar Jill, Patricia, Cornelia, Tova & Lilly
Då kan man ju undra sig varför det inte blev Cornelia som fanns på bådas lista, jo helt enkelt för att det var ingen Cornelia som låg i magen, det var vi väldigt överens om.

Sigrid & Selma fanns också med, men inte som någon favorit.
Efter några dagar hemma så har vi nog ändå bestämt att det är Selma hon får heta.
Min mammas mormor hette Selma och Simons pappa har också en Selma i släkten vet inte om det var mormor eller farmor och vi kan helt enkelt inte komma på något bättre.

Det här med namn är som sagt inte lätt och det är säkert många som tycker att vi skulle valt något annat och har synpunkter på Selma, hade barnen fått bestämma hade det utan tvekan blivit INGELA.

Så Selma Tuva Törnell blir det nog, men som sagt inga papper är påskrivna ännu så det kanske blir Novalie eller Edeline ; )