Dagarna springer i väg och idag är lilla Selma redan två veckor gammal. Ja och hur går det då, kan man undra ? Jo det går bra, hon är snäll men en väldigt hungrig krabat och vill gärna äta minst var tredje timme, vilket innebär att man är uppe på nätterna en hel del, dessutom sover hon gärna på dagen och inte riktigt lika nöjd med det på nätterna och sömnbrist är det värsta som finns.
Man blir liksom inte gladare och full av energi när man inte får sova på nätterna och tålamodet ska vi inte prata om… ussh. – Men det är väl bara att lägga sig att sova på dagen då när hon sover, men det är inte riktigt så lätt. Har man två barn till och ett stall med djur som ska tas om hand om och dessutom allt annat som att laga mat, tvätta städa osv. det är ju inte direkt så att man tar hand om det på nätterna när man är vaken. Men man ska inte gnälla det är självförvållat ; )

Idag har jag och Calvin varit på Ortopedtekninska och gipsat benen för att göra nya nattskenor, den här gången blev det motorcykelmönster och den 15 september ska vi tillbaka och hämta och prova dom nya skenorna.

I morgon seglar Simon till Skagen, undra hur kul det är på havet med det vädret som är, det blåser ju som bara den och regnar överallt utom här ; ) i går fick vi till och med gå ut och vattna vår nyplanterade häck, konstigt verkar väldigt lokalt, jag kikar på vädret varje dag och i tre dagars tid nu har man uppskattat att vi ska få ca. 30 mm regn, men det lyser med sin frånvaro iallfall när hos oss.

I tisdags var jag nere hos Jenny med Selma och fotograferade henne, det är alltid lika kul att få träffa Jenny och Selma skötte sig bra. Det ska bli jättespännande att se resultatet och sedan ska man välja, där kommer det jobbiga för mig. Jag kan ju inte välja, jag vill ju ha alla bilder och när jag valt och kikar på dom igen hittar jag nya favoriter och så får jag tänka om.

Barnen är på dagis just nu och Selma sover, tänkte jag skulle ta tag i min garderob och röja, ut med alla mammakläder och sedan får man se vad som finns kvar. Barnens garderober behöver också röjas och uppdateras, hittade massa kläder i Alicias garderob med storlek 86/92 och hon har 104/110. På dagis behövs och klädförrådet ses över, det är fodrade galonkläder, ofodrade galonkläder, mössor, vantar i alla möjliga utföranden som fingervantar, tummevantar, tjocka vantar, tunna vantar, galonvantar, fodrade galonvantar osv, osv. som behövs nu när hösten och vintern snart är på gång.

Jag har en liten lista här hemma med projekt som jag tänkte försöka beta av nu när jag är mammaledig, den är inte så lång för med erfarenhet så vet jag ju att om ett år så står ganska mycket kvar på den där listan, man får liksom inte så mycket gjort. Mammaledig, gud så dumt, LEDIG är ju allt vad man INTE är. I går fick jag stryka en punkt på listan, nämligen punkten – städa ur kökssoffan, vi har en kökssoffa i köket som SKA innehålla pyssel till barnen, så som kritor, lera, målarböcker, vattenfärger, vaxdukar osv. men jag har en tendens till att bara slänga ner allt möjligt däri som jag inte vet var jag ska göra av, så efter några år nu är den så full att locket knappt går att stänga. I går blev det ändring på det och det är nu jättefint i kökssoffan igen, skönt !!!!!

// Ha en skön dag
Kram Tess