Förutom att det har varit fullt upp med stallbygget och vi har lagt ner en massa timmar på att komma i ordning och så, så har det hänt en hel del annat också.
Helgen började med en kräftskiva i ladan i fredags. Pappa sitter ju i styrelsen för vägföreningen och det var den årliga kräftskivan för dessa som höll till här. Det var jättetrevligt även om det blev väldigt sent, vi hoppade inte i säng förrän vid 02.30-snåret.


På lördagsmorgon var det bara att hoppa upp och köra Calvin till sin fotbollsträning på Rydet. Alicia och jag satt en timme på en bänk och tittade på alla fotbollskillar som sprang runt som yra höns en del av dom ; )
I går var det åter igen dags för simskolan att börja, varje söndag mellan 08.45 och 09.15 fram till slutet av november ska vi vara där, känns bra att barnen lär sig att simma inte minst med tanke på alla drunkningsolyckor detta året, fy vad hemskt.
Lilla Selma har sovit hos mamma i natt, så skönt att få sova en hel natt utan att vakna, både jag och Simon har sovit som stockar hela natten.

Nu ska jag åka ner till mamma och äta frukost och hämta Selma, sedan ska vi åka och lämna tillbaka alla bord och stolar till hyrglaset, ta vägen om Ikea och inhandla en garderob och sedan blir det väl lite stalljobb.

Ha en bra dag mina vänner solen skiner ju idag och det ser ut att bli en härlig dag ; )
Kram, Kram