Simon har checkat in på Selma SPA i Sunne, inte för att ha semester (hoppas jag) utan för att jobba. Tänk vad skönt att få resa i jobbet och bo på hotell och äta hotellfrukost, slippa vara vaken på nätterna och sova i en skön säng alldeles själv, duscha i lugn och ro utan att någon jagar en eller står och rycker i handtaget på utsidan, ja vad vore en bal på slottet alldeles, alldeles underbart, ELLER ? Det har säkert både bra och dåliga sidor det där med att resa i jobbet, men just nu hade en weekend i Nord Norge varit fantastiskt ; )
Hittade massa kort från när vi var i Tromsö för tre år sedan och förra året när vi var i Lofoten, Norge är verkligen så vackert.

Tromsö 2011


Lofoten 2013
Jaja, drömma får man, utan drömmar kan man nog inte leva, eller det kan man nog men det skulle bli väldigt tråkigt.

Idag har vi varit nere hos mamma på förmiddagen, jag och barnen fiskade krabbor och sedan bakade dom ”Drakbröd” med mamma, vi tog en fika nere på brygga utanför sjöboden och sedan åkte vi hem. Det var fantastiskt skönt i solen och ligga på bryggan i september och fiska krabbor brukar vi inte göra.
Nu ska jag försöka röja lite här hemma, tycker inte jag gör annat än att plocka undan saker hela tiden och när jag precis är klar är det bara att börja om från början igen. Vem är det som stökar ner kan man undra ???
En tur ut i det underbara vädret blir det också och sedan är det Boll och Lek för Calvin och sedan kommer Ulle och rider Atlanta inför tävlingen på fredag.

Ha en skön dag i solen
// Tess