Det är mycket att stå i. Lilla Selma ska ju döpas och nu är det bokat och klart. Det blir den 8 november kl.12.30 i Onsala Kyrka. Hon ska döpas tillsammans med två andra små barn.
Jag tror att man brukar döpa barnen när dom är närmare 5 månader, men vår fantastiska dopklänning från 1800-talet är ganska liten så alla våra barn har varit 3 månader, så vi inte riskerar att klänningen inte passar, nu är det ju inte så att barnen har varit ”dunderklumpar” men ändå. Jag tänkte att jag skulle försöka ge mig på att baka doptårtan själv, men jag tror att jag nog får göra en på prov först. Jag sökte runt lite och insåg att sådana här kreationer får man nog öva på, eller ?

Jag satte in en födelse annons i GP, det har vi ju gjort med Calvin och Alicia så då får man ju göra samma med Selma. På första barnet finns det ju ca 5000 bilder, på andra barnet minskar det drastiskt och till tredje ska vi inte prata om. Jag har dessutom gjort en tavla med avgjutningar av barnens fötter när dom varit 4 veckor (svindyra enligt mig) och nu måste ju Selma också få en sådan. Till Calvin och Alicia har jag dessutom gjort en fotobok från deras första år så det får jag väl göra nu med. Så det finns saker att göra, man går liksom inte sysslolös.