Jag är nu hemma igen efter fem dagar nere på Flyinge och Avels och Sport Championatet.
Hästarna har varit så duktiga och skött sig exemplariskt, sedan har vi kanske haft lite otur och ”stolpe ut” men hästarna är lika fina och fantastiska på vägen hem som dom var på vägen dit. 4 fel i båda kvalen räckte inte till final, och med så många fina hästar och ett starkt startfält krävdes för första gången 0+0 för att ta sig vidare.

Jag, Selma och Atlanta åkte ner i tisdags förmiddag och höll på att få med en medpassagerare, då jag innan jag kör på motorvägen uppmärksammar två ögon i backspegeln och i vagnen i bagaget ligger Patrik ( vår katt) så det var bara att vända hem igen och lämna av henne på gården.
Jag och Selma har bott på Scandic Star i Lund, 12 minuters bilväg från tävlingen så det har fungerat smidigt. Vi har tittat på många fina hästar under dessa fem dagar och inte minst de 31 st 3-åringarna som såldes på auktionen i lördagskväll. Nu är vi i allafall hemma igen och nu väntar två veckors vila och skritt för Atlanta.
Jag får passa på att tacka Ulle för fina ritter och all hjälp med Atlanta, Anita som tagit hand om Selma när jag varit på framhoppningen och i stallet, Tony för all hjälp på framhoppning och med hästarna i allmänhet och framförallt vi har haft väldigt trevligt, så tack alla för härliga dagar på Flyinge !