Måste säga att vädret är fantastiskt, hela året har det varit toppen, en fin vår, varm och solig sommar och nu en fin höst.
I går hade vi 18 grader varmt här hemma, så hela dagen spenderades utomhus. Vi har krattat upp en massa kastanjelöv i trädgården och barnen har hoppat i lövhögarna och haft lövkrig ; ) på eftermiddagen tog vi oss en långpromenad. Calvin cyklade, Alicia red på Gillian, Selma låg i vagnen och jag och Simon gick. Det var sååå skönt och vi var bort i nästan två timmar, då blev det dessutom en glasspaus på Lollipop.

Simon prövade Calvins cykel ; )

Idag står inget speciellt på schemat, jag ska packa upp min saker och få lite ordning här hemma, Simon hade städa så fint så det slipper jag. Jag ska hämta barnen på dagis och laga lite mat och i kväll blir det nog en kvällstur med Atlanta på slingan. Jag har ju börjat rida igen och det är så roligt, jag har ju inte suttit på en häst på 20 veckor så det var efterlängtat.
I morgon ska jag och Calvin till Ortopedtekninska och pröva och hämta hans nattskenor som är klara. Simon är bortrest onsdag och torsdag denna veckan och till helgen har vi fortfarande inget speciellt planerat förutom simskola på söndags morgon.

Lilla Selma växer så det knakar, hon sover fortfarande inte så bra på nätterna så man är ganska trött, brist på sömn är nog det värsta med att skaffa barn. Hon är ju två månader nu så det går fort framåt. I helgen när jag var nere i Lund passade jag på att åka förbi vår fotograf Jenny Sandberg och hämta upp två förstoringar som jag har beställt, dom var jättefina och dom ska få hänga i Selmas rum.

Här kommer några härlig höstbilder från i går ; )