Helgen har varit toppen på många sätt i lördags morse tidigt, tidigt lastade jag och Magdalena Luvan och Ärtan och åkte ner till Åsa och galopperade och red i havet. Jag kan säga att det är svårslaget att starta sin morgon på hästryggen galopperandes i havet och se solen gå upp. HELT FANTASTISKT !

Ärtan tyckte det var superkul att få följa med och efter några längder i galopp var hon ganska trött och jag ganska våt, skorna var fulla med vatten, men det var det värt hundra gånger om.

Väl hemma igen tog jag, Alicia och Gillian en långpromenad lilla blixten ville också följa med men vi smög i väg när han var fullfärd med att fånga en skogsmus. När vi kom hem blev det lunch och sedan en cykeltur upp till affären där det handlades lördagsgodis och en bukett röda rosor som vi sedan satte på min mormors grav på kyrkogården. kvällen spenderades i soffan i vågrätt läge, skööönt !!

I går morse körde Simon Calvin till simskolan och jag, Alicia och Selma tog hand om stallet, mockade och fixade maten. Vid lunchtid åkte Calvin till en kompis i Vallda och Simon, Alicia & Selma åkte till Kungälv för att hälsa på sin mamma och sina systrar med familjer. Jag själv sysselsatte mig med att klippa och bada Ärtan och sedan blev det en tur i paddoken med henne och en skrittrunda med Atlanta. I går kväll blev det hopp i sängen tidigt i bland känns det som om man behöver sova några timmar.

I morse åkte Simon upp till vårdcentralen och hämtade en nummerlapp ( tur var väl det ) till dropp in mottagningen. Alicia den lilla otursfågeln har fått ett öga som har svullna upp och dessutom misstänkte vi att hon hade urinvägsinfektion. Mina planer om att komma in bland dom första och slippa sitta där hela dagen höll på att grusas igen av att det stod en lastbil i vägen och höll på att lasta av material till stallet. Så jag fick helt enkelt ta sulkin och springa med Alicia hela vägen upp till vårdcentralen och vi sladdade in där exakt när dom öppnade dörrarna och tryckte fram vårt nummer, samtidigt kommer dom ut med en lapp där det står : ”Endast fåtal platser till Dropp in pga. Sjukdom”
Vi lämnade urinprovet och sedan fick en läkare titta på hennes öga, det verkar vara en vagel som ställer till det och vi fick en ögonsalva som ska droppas i ögat två gånger dagligen. Urinprovet var rent och visade inget tecken på UV så det var väl bra.

Nu har jag precis dragit igång ett tårtbak, måste ju provbaka den där doptårtan så jag får reda på om jag tagit mig vatten över huvudet, vilket jag tror att jag har ; )

På onsdag är det dags för ett besök hos tandis, något jag verkligen inte ser fram emot, jag har nämligen tandläkarskräck och på det nästa ingen emalj på mina tänder vilket innebär att jag lätt får hål, ingen bra kombination kan jag lova. Sedan är det där vanliga ni vet, ni kan säkert det vi det här laget, Boll och lek, simskola, BVC med Selma, tvätta städa laga mat, mocka skit, rida osv, osv.
På lördag kommer prästen som ska döpa Selma på besök och sedan har vi nog en hel del arbete hemma i trädgården att fixa.

Ha en skön vecka min vänner !
Kram Tess