ja , det är precis vad det är. Helgen har varit fantastisk, Simon bjöd mig på en liten semestertripp ner till Helsingborg. Vi åkte vid lunchtid i fredags och stannade på Falkenbergs Strandbad där Simon skulle lämna några produkter och när vi ändå var där passade vi på att äta lunch. När vi kom ut igen efter lunchen upptäckte vi att Simon hade glömt att slänga soporna hemma ( dom låg kvar i bagaget) så det luktade inte alltför gott i bilen, tillslut hittade vi i alla fall en tillräckligt stor papperskorg för att göra oss av med dessa ; )
På kvällen blev det Bio (Gone Girl) och sedan hoppade vi i säng och sov så gott att vi missade frukosten på lördagsmorgonen, när vi kom ner kl.10.00 hade dom stäng.
Lördagen spenderades på Väla där vi strosade runt, shoppade lite och åt lunch. Middag på kvällen och ytligare en skön natts sömn innan bilen styrde kosan hemåt Onsala, med några stopp på vägen i Mölle och Halmstad

I går var jag i ridhuset med Atlanta och sedan hade vi stallmöte här hemma på Kastanjegården. Barnens kusiner från Mora är här nere och hälsar på denna vecka då det är höstlov, så Calvin är överlycklig ; ) I morgon ska jag ta med dom på Bio, men det vet dom inte om, det ska bli en överraskning.

Idag är det Halloweenfest på dagis och barnen gick utklädda dit i morse, jag ska snart åka och hämta hem dom och sedan blir det middag. Simon är i vanlig ordning ute och reser och kommer hem i morgon kväll, så idag är det vilodag för hästarna.
Idag har jag bakat tårtbottnar till Doptårtan igen, den förra blev inte så bra, men den här ser iallafall bättre ut så får vi hoppas att den smakar gott också.

Annars i veckan händer inte så mycket, på torsdag ska jag ta mig en promenad med Malin, det är alltid lika roligt att träffa henne och lilla Ida. Det är en hel del förberedelser inför dopet, mat som ska fixas och lite annat. Jag var hemma hos mamma i torsdags och bakade 80 småpajer men det ska kompletteras med fler och lite annat också. Till helgen ska vi eventuellt åka till Ulricehamn och hälsa på vänner och på söndag är det barnkalas för barnen.

Simon håller på att kika på resor, han vill helst åka till Mexico eller Thailand nu i februari mars, men jag är inte lika sugen på att dra iväg med tre barn så lång bort inte för att jag tror att vi inte kommer att klara av det, inte alls, utan jag är ju så fruktansvärt flygrädd.
Vad är det för fel på Kanarieöarna eller Grekland, jo det är ju inte så varmt där den tiden, men då kanske det är bättre att åka till sommaren, men då vill vi ju också vara hemma eftersom vi har byggt pool och gillar den svenska sommaren.
Vi ska ju också åka till Sälen i mars och åka skidor, men som vi resonerade, ska vi resa, ska vi ju göra det nu när jag är mammaledig och barnen inte behöver ta ledigt från skolan, nästa år börjar ju Calvin nollan så då blir det inte lika lätt längre.
Simon får nog börja fundera lite på hur han ska göra med alla hans pappadagar. Han har ju enort många dagar kvar att ta ut, 106 för Calvin, 183 för Alicia och 240 för Selma, det blir över 500 dagar, men det är ju ett tag kvar innan dom brinner inne, eller så kan han ju ge bort en del till mig ; ) Ja vi får väl se om det blir någon resa, jag ligger inte på om jag säger så….

Ha en skön dag mina vänner
Kram Tess