Då är hon döpt våran lilla skrutt, dopet var i lördags i Onsala Kyrka kl.12.30 det var två små barn till som skulle döpas och Zandra sjöng ”Utan mina andetag” och ”För Alltid” så fint för Selma. Efteråt var vi hemma på Kastanjegården och åt mat och tårta. Det krävdes en ommöblering för att få plats med 32 gäster, men det gick.
I kyrkan var barnen så snälla och satt snällt hela tiden framme vid altaret på sina stolar. Calvin fick bära in vattnet och hälla det dopfunten. Selmas faddrar Lena och Andreas var också på plats med sin tjejer Isabelle och Mikaela.

Selma är nummer 51 att döpas i dopklänningen och hennes namn står broderat efter mitt, Calvin och Alicias. Klänningen är från 1895 så den är över 100 år gammal.
Med klänningen följer en fin skrivbok där det står vilka som är döpta i den, namn, faddrar och när dom gift sig och fått barn. Jätte roligt att läsa, men det finns bara ett exemplar och jag skulle gärna vilja ha en egen så jag håller på att skriva av den, men det tar lång tid jag hoppas att bli klar innan jul.