Jag sitter och äter frukost och kikar ut och ser att dom håller på att riva byggnadsställningarna och det känns jättebra, det betyder att dom är näst intill klara på utsidan. Snickarna håller just nu på med golvet till den nya sadelkammaren och har nog en långsidan och kortsidan på insidan kvar där det ska sättas panel. Den gamla livsfarliga trappan är borta och vi har fått en ny fin trappa i det nya stallet.

Murarna har fått fart och fyra av sex väggar är klara och det är bara lite kvar på en av dom så en vägg kvar och en pelare, sedan ska det ju målas, men frågan är om det går, betongen/putsen måste torka först.

Idag kl.13.00 kommer en kille från Länsförsäkringar som ska gå igenom hela stallet då det ska bli en ”Säker Gård” vilket innebär att man måste uppfylla en mängd krav, det är mycket regler och lagar som ska följas då det gäller brandsäkerhet och el.

Den 28 är boxinredningarna klara och ska monteras under helgen och har vi tur får vi till en besiktning av Länstyrelsen i veckan därpå och om allt då är som det ska så får hästarna flytta in. Det är dock en liten önskedröm, skulle tro att vi kanske är en eller två veckor bort från det, men vi får se om det går.