Då äntligen är det besiktning av stallet och går det igenom utan anmärkningar så får hästarna flytta in i sina boxar, åhh är det klart då ?? – nej det är en hel del kvar uppe på loftet och i sadelkammaren, och en hel del målning och el dragning, men det ska vara såpass klart att hästarna kan flytta in i alla fall.

Muraran kommer att bli klara idag, så då ska det städas lite och sedan hoppas jag det kommer en målare idag som ska måla taket så vi i morgon och på torsdag kan dra elen och sätta upp belysningen. På torsdag åker jag och pappa upp till Ydre och hämtar boxinredningarna, som vi sedan ska montera under fredagen.

I går fick vi röja ordentligt då snickarna i dag skulle ta ner väggen i sadelkammaren, men när pappa dök upp i gårkväll gick han loss så nu finns det ingen vägg kvar, redan klart ; )
Jag skulle tro att väggarna till toaletten kommer att komma upp i dag och snickarna kommer att sätta panel i tak och på väggarna.

I övrigt ska det ju målas och dras massa el och även vatten till spolboxen och kranar, vi kommer inte att installera några vattenkoppar, utan vi fortsätter med hinkar som vi alltid gjort, jag vill ha koll på hur mycket hästarna dricker och så slipper vi sönder frysta ledningar och översvämningar pga av vattenkoppar som hängt sig osv.
Sedan ska det ju städas på utsidan och läggas sten närmast fasaden. Etapp två som vi kallar den ; ) är att byta boxinredningen och mura upp väggarna i det nya /gamla delen av stallet och sedan ska även gaveln ut mot vägen bli av med sin fula plåt och få en fin träfasad med två fönster i., Sedan ska förhoppningsvis alla projekt vara avklarade på väldigt länge ; )

// Kram Tess