.. nu är vi här. Underbara Sälen, här är det massor med snö och 4 minusgrader. Jag och barnen tog med mamma och åkte upp tidigt i söndags morse. Resan gick bra, barnen var jättesnälla hela vägen. Vi stannade på Mc Donalds i Kristinehamn för lite lunch det var nästan ingen trafik och bra körväder så vi var framme strax efter tre, skönt att slippa köra i mörker. Som vanligt kom vi inte upp för backen till huset på första försöket, jag tror att man är så glad att man kommit upp för den enorma branten upp på berget så den lilla futtiga backen upp till huset tar man inte på allvar. Det är bara att stå på, lägga i tvåan, gasa och styra och vad du än gör, rör inte bromsen, då är det kört.

När vi kom fram packade vi in alla saker, bäddade och lagade mat och efter maten blev det pulkaåkning, det är underskattat ska jag säga, det gick fort så in i bänken och vi skrattade så vi fick ont i magen. I dag har vi tagit det lugnt, mamma tog Selma vid 6.30-tiden så jag fick sovmorgon, barnen tittade på Adventskalendern åt frukost och sedan åkte vi till Experium och badade. Alla barnen inklusive Selma tycket det var jättekul och den här tiden på året är det näst in till folktomt så man har nästan hela badanläggningen för sig själv.

Efter bad och fika blev det lunch och sedan åkte vi hem. Barnen tittade på film och jag och mamma lagade Tacos till middag.
Eftermiddagen spenderades med att baka två pepparkakshus medans mamma, Calvin och Alicia var ute och åkte pulka och byggde snögubbar. Nu i kväll har vi bara slappat i soffan och tittat på tv.
I morgon ska jag, Calvin och Alicia ta oss till Tandådalen som har öppet för skidåkning och sedan skulle jag gissa att det blir mer pulka i backen om jag känner barnen rätt.

På onsdag ska det bli sol och jättefint väder så om barnen tycker det är kul blir det kanske lite skidåkning då med och på torsdag åker vi hemåt mot Onsala.

Det är såå mysigt här uppe just nu, man får riktigt julkänsla med all snö jag ska passa på att njuta lite extra, för hemma är det inte någon snö direkt.
Hemma har hästarna fått flytta in i sina boxar och jag har fått bilder därifrån, den som verkar mest glad är Gillian som nu kan titta ut igen.