Då var julen så gott som överstökad, nu är man trött, mätt och glad, tomten kom även i år med massa fina julklappar.
– mamma ! jag måste ju ha varit JÄTTESNÄLL ! utbrast Calvin när tomten hade gått.
Ja barnen måste verkligen ha varit jättesnälla med den högen av julklappar som låg under granen hemma hos mamma och pappa.

På juldagen kom Simons familj på besök, så det blev firat jul två gånger och i går blev det inte många knop gjorda. Jag var nere och fotograferade Aston men det var nog allt. Det är tur att man har hästarna så man kommer ut några timmar varje dag och upp på morgonen, annars hade man ju blivit helt förslappad.
Idag ska jag ta mig en sväng till Kungsbacka och hälsa på Marion, vi ska ta en sväng på REA:an på Kungsmässan och i morgon ska vi lämna Selma till mamma och pappa och sedan ska vi åka till Göteborg med Calvin och Alicia och bo på hotell och gå på bio. Ja, jag vet det låter konstigt, bo på hotell, så nära. Simon har en frinatt på Scandic som ”brinner inne” om vi inte utnyttjar den innan tisdag, så det bli helt enkelt lite turistande på hemmaplan ; ) åka tåg och spårvagn, äta hotell frukost och så ska vi gå på bio med familjen Lorentsson/Karlsson, barnen tycker att det ska bli jättekul.

På nyår ska vi hem till Malin & Mikael och sedan blir det nog mer mys här hemma, Simon är ledig ända fram till den 7/1.

Ha en härlig dag, nu ska jag sätta mig och knåpa i hop den årliga Årskrönikan, det är ganska roligt att se tillbaka på året som gått och minnas, det känns som det här året har varit ett av dom bättre, men vi får väl se när den summeras på nyårsafton.

God fortsättning på er alla
Kram Tess