I söndags fyllde vår stora prinsessa 4 år, tänk vad fort det går, det är ju skrämmande, lilla, lilla Alicia har redan blivit 4 år, och som hon har längtat efter den här dagen.
Redan klockan 4 på morgonen till den 14:e kom hon ner och var helt förtvivlad, vi hade ju glömt att sjunga för henne, innan jag fick förklarat att det var fel dag så trillade det några tårar och det var bara att vända och gå och lägga sig igen.

Väl på söndagen blev det sjönsjungande sång med frukost på sängen och presenter och det fortsatte med först barnkalas mellan 11.30 och 14 och sedan vid 15-tiden var det släktkalas. Hon var så nöjd med sin dag och väldigt trött när hon hoppade i sängen på kvällen.

Lilla Gillan fick jobba på barnkalaset, hon körde barnen upp till skolan och tillbaka med vagnen efter sig alla barnen fick prova på att köra och på vägen hem fick man hämta upp en godispåse av ”skräptrollet” (Simon) som fanns i ett dike ; ) och när man körde i mål här på gården fick man en gulblå prisrosett att hänga upp hemma. Hon är allt toppen den där lilla Gillan som jag köpte på nyårsdagen för två år sedan.

Grattis Älskade Unge !