I går sysselsatte jag mig hela dagen med att röja barnens garderober och rensa ut bland alla deras leksaker, det tog mig fem timmar, det är ju inte klokt. Jaja det var kanske inte effektiv tid, då jag blev avbruten hela tiden, men, men det blev fint i allafall och alla för små kläder är nu borta och alla leksaker som ingen leker med längre finns på vinden.

Förutom ett besök i affären som ni säkert redan läst om nedan, så blev det en tur till ridhuset sent i går kväll. Atlanta var jättefin och det var jättekul att rida, hon fick sig dessutom ett bad innan kvällsmaten. När jag kom in från stallet vid 22-tiden låg alla redan och sov, Simon, Selma, Calvin och Alicia så det var bara att ta en kvällssmörgås och göra övriga sällskap.

Idag har Malin och lilla Ida varit här en sväng, det är alltid så kul att träffas, Malin är en person jag tycker väldigt, väldigt mycket om, så när vi ses är det extra mysig.
Jag har gjort rent Calvins akvarium och om en liten stund ska jag åka och hämta barnen på dagis, det blir en tur om djuraffären då vi behöver uppdatera med lite nya växter till fiskarna.
På posten ligger också ett paket från POMPdeLUX med fina kläder från deras nya vårkollektion som jag ska hämta. Jag tycker verkligen om deras kläder, inte dyra och väldigt bra kvalité . Alicia fick en fleece tröja därifrån för något år sedan, jag tror jag har tvättat den säkert hundra gånger och det är fortfarande lika fin, samma med en sommarklänning hon har bott i den i princip hela sommaren och det är fortfarande lika fin, så ett bra tips, fina och bra barnkläder från Danmark kika in på deras hemsida.

I morgon ska jag släppa ut hästarna och sedan med Atlanta till ridhuset, där Ulle ska hoppa henne lite, sedan har jag byggmöte här hemma kl.10.30 och i helgen har vi inte så mycket på schemat, det är lite simskola på söndag bara men av erfarenhet vet jag att vi kommer inte sitta här hemma och rulla tummarna det är e sak som är säker.

Hoppas ni alla får en skön dag och en trevlig helg, nu längtar jag till våren, den borde inte vara så långt borta.

Kram,Kram
Tess