.. nu var det väldigt längesedan jag skrev något, tiden har helt enkelt inte räck till.
Vet inte riktigt var jag ska börja, men en liten snabb inblick i vad som har hänt dom sista två månaderna så har vi varit i Sälen vecka 10 med familjen Lorentsson/Karlsson, barnen gick i skidskola och lärde sig verkligen jättemycket, både Calvin och Alicia har blivit jätteduktiga i backen. Vädret var fantastiskt, vi verkar ha tur för alla år vi har varit uppe vecka 10 har solen lyst från en klarblå himmel nästan hela tiden.
Väl hemma från Sälen var det bara att packa om och sedan styrde vi kosan mot Gran Canaria vecka 13, vi bodde på ett kanon hotell barnen badade tills dom vara blåa varje dag och Alicia bodde nästan nere hos Lollo & Bernie i Miniland.
Med på resan var mamma och pappa och även min syster Charlotta, Ola och lilla kusin Aston, en vecka med sol var behövligt och även om det inte var sol hela tiden och inte jättevarmt så kom man hem utvilad och med lite färg på näsan.

I övrigt är det full fart här hemma med alla projekt, vi håller fortfarande på med stallbygget och nu är det avloppet som ska grävas, så just nu är det stora jordhögar och hål och gropar så det ser inte klokt ut här hemma, projektet har stått still i snart tre veckor, då vi väntar på kommunen i vanlig ordning. Vecka 19 kommer dom och monterar ner vårt fantastiska växthus, och monterar även upp det nya. All färg har släppt på det gamla så vi har faktiskt fått ett nytt på garantin. I går hade vi ”trädgårdsdag” här hemma min syster, mamma och jag. Trädgårdsdag är ett bra påhitt som min syster har dragit i gång.Vi hjälps åt att göra fint hemma hos varandra, så i går var dom här en heldag och grejade, så får man bjuda på lunch och sedan får man i gengäld hjälpa dom andra, mycket roligare när man är flera och det blir så mycket mer gjort.

Atlanta har hunnit vara ute på sitt första meeting för säsongen vi var i Lidköping för några helger sedan, dessvärre krockade det med Astons dop, så jag fick flänga fram och tillbaka lite, men det gick bra. Atlanta skötte sig jättebra, hon glömde hoppa på första hindret i första klassen, vet inte riktigt hur hon tänkte, det vet nog bara hon själv, men efter det hoppade hon strålande hela helgen. Ulle ”tvingade” mig att träna dressyr för Vincent som var här förra helgen, det var ganska jobbigt, tror jag höll på att dö efter 10 min, så jag fick minsann bita i det sura äpplet, Atlanta är väl kanske inte den roligaste att rida dressyr på, kan jag säga, det blir andra bullar när hon får ett hinner framför näsan. Det var i alla fall nyttigt och roligt när lektionen var klar. Till helgen är det tävlingsdags igen denna gången på Kungsbacka Ridklubb, hon går en 120 på fredag och en 120 på lördag.

Selma den lilla busan växer så det knakar, hon håller på att lära sig att krypa och det går stadigt framåt ; ) hon är alltid glad och gråter nästan aldrig, en glad skit kan man säga. Hon sover sina tre timmar varje förmiddag men vaknar titt som tätt på nätterna för att hon har tappat sin napp, så ofta har man varit uppe sådär 10 gånger på en natt och även om det inte tar mer än 10 sekunder så får man ingen sammanhållen sömn och det känns.

Idag har jag och min syster varit på öppna förskolan med Selma och Aston och snart ska jag åka och hämta barnen på dagis, sedan blir det en tur i stallet och i kväll ska jag in till Citysjukhuset och kolla mina öron /huvud. Jag har en sjukförsäkring via jobbet och idag tröttnade jag på att vara halvdöv och vakna med huvudvärk, så ett samtal bort och jag fick en tid i kväll 19.00 hos öronläkare. Det känns lite som det gjorde 2008, då hände ungefär samma sak som nu, man hittade tyvärr ingen då utan läkaren bedömde det som sudden deafness, ett brott på hörselnerven. Vi får väl se vad dom säger ikväll.

Här kommer några bilder från våra semester och lite annat den sista månaden…. och Ja, jag lovar att jag ska bättra mig med skrivandet, inte minst för min egen skull, det är så roligt att ha kvar allt man skrivit under åren och kunna gå tillbaka och minnas.